Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ…..ΣΤΑΘΜΑ

Τον τελευταίο καιρό ο Ελληνικός λαός, μέρα τη μέρα ακούει να εξαγγέλλονται νέα  μέτρα και ποινές γιά την αντιμετώπιση  των αυξανομένων κρουσμάτων κορωνοϊού. 


Τα μέτρα και οι ποινές επιβάλλονται  στον απλό Έλληνα πολίτη που θέλει να μπεί σε ένα κατάστημα λιανεμπορίου να αγοράσει κάτι γιά τη δουλειά του, επιβάλλονται σε αυτόν που θέλει να μπεί σε ένα κουρείο  να κουρευτεί, σε αυτόν που θέλει να πιεί έναν καφέ και πάει λέγοντας.
Αν εντοπιστεί ο ΕΝΑΣ πελάτης και ο ΕΝΑΣ καταστηματάρχης να μην τηρούν τα μέτρα, επιβάλλονται σε αυτά τα μεμονωμένα άτομα, από εξοντωτικά πρόστιμα μέχρι και κλείσιμο του καταστήματος !
Λες και ο «συνωστισμός» 2 ατόμων, του πελάτη και του καταστηματάρχη είναι κακούργηματική πράξη η οποία μπορεί να οδηγήσει στην νόσηση ενός εκ των….δύο !!
Δεν είδαμε όμως κανένα μέτρο και καμία ποινή όταν στις 13 Σεπτεμβρίου γιόρτασαν, παρήλασαν και συνωστήστηκαν  στο κέντρο της Αθήνας, χιλιάδες μέλη της «υπερήφανης» ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
Δεν είδαμε να λαμβάνεται ΚΑΝΕΝΑ μέτρο και να επιβάλλεται έστω ΜΙΑ ποινή σε ΕΝΑΝ παραβάτη, στους χιλιάδες αριστερούς που διαδήλωσαν στις δεκάδες διαδηλώσεις που πραγματοποίησαν, πότε γιά την στήριξη του Κουφοντίνα, πότε γιά τον Ζακ, πότε γιά τον Φύσσα και πότε γιά άλλους υποτίθεται σοβαρούς λόγους.
Δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑ μέτρο και ΚΑΜΙΑ ποινή να επιβληθεί σε αυτούς που ακολουθούσαν το ξόανο της Αμάλ όταν περιδιάβαινε στους δρόμους και τις πλατείες της Ελλάδος.
Ούτε όταν παρήλαυναν οι Πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας είδαμε.
Ούτε όταν στον Πειραιά συγκεντρώνονταν και αυτομαστιγώνονταν οι μουσουλμάνοι, γιορτάζοντας την Ασούρα με το αίμα να κυλάει από τις πλάτες τους, είδαμε ΚΑΝΕΝΑ μέτρο και ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ.
Αν πάμε λίγο πίσω χρονικά,  στις 7 Οκτωβρίου του 2020, θα δούμε είκοσι χιλιάδες (20.000) διαδηλωτές έξω το Εφετείο, όπου σύσσωμο το «δημοκρατικό» τόξο συγκεντρώθηκε γιά να εκβιάσει τους δικαστές να καταδικάσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πράγμα που πέτυχαν, πάνω σε πέραν πάσης αμφιβολίας ΑΘΩΟΥΣ πολίτες, επειδή δηλώνουν Εθνικιστές !
Και ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, όχι μόνο σύμφωνα με την Εισαγγελέα της δίκης, αλλά και σύμφωνα με τη γνώμη διακεκριμένων νομικών, καθηγητών Πανεπιστημίων, ιεραρχών κ.α. και του απλού λαού, οι οποίοι όμως το λένε χαμηλοφώνως στις κατ´ιδίαν συζητήσεις, αλλά δεν τολμούν να το πουν δημόσια.
Να ληφθεί,υπ´όψιν ότι όταν πραγματοποιήθηκε η περιβόητη συγκέντρωση του «δημοκρατικού» τόξου, στις 7 Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο, τότε είχε εξαγγελθεί απαγόρευση συγκεντρώσεων, άνω των……….9 ατόμων !!!
Εκεί στο Εφετείο δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ και ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ, την ώρα που ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, και που τα σταγονίδια από τις αγριοφωνάρες τους, όχι μόνο εκτοξεύονταν από το στόμα του ενός στα μούτρα του διπλανού, αλλά μπορούσαν να φτάσουν μέχρι την……έδρα των δικαστών.
Αντιθέτως ακούσαμε από τα χείλη του μέγα και  πολύ Υπουργού  Άδωνι Γεωργιάδη, την υποκριτική και άκρως διχαστική δήλωση, ότι για την συνγκέντρωση του Εφετείου δεν πρέπει να συζητάμε γιατί έγινε για…….ιερό σκοπό !!
Τελικά από τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, προκύπτει ό «ιερός» σκοπός της συγκέντρωσης 7ης Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο, ήταν η απαρχή της εκρήξεως του κορωνοϊού, αφού μέχρι τότε τα θύματα ήταν από μηδενικά μέχρι 1-2 ημερησίως και μετά από 15νθήμερο ξεκίνησαν να αυξάνουν.
Το αποτέλεμα είναι να πεθαίνουν σήμερα 50 άνθρωποι ημερησίως, να φοβόμαστε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης και οι εγκληματίες του Εφετείου να παραμένουν ατιμώρητοι !
Καταλήγουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο εξ´αιτίας των δύο μέτρων και δύο σταθμών που παίρνει σε σχέση με τον κορωνοϊό, αλλά και με την ΑΔΙΚΗ πολιτική καταδίκη των ΑΘΩΩΝ  Ελλήνων Εθνικιστών, διχάζει βαθιά τον Ελληνικό λαό.
Δεν καταλαβαίνουν όμως, ότι ο διχασμός αυτός θα ξεσπάσει στα κεφάλια όλων μας και πρωτίστως πάνω στον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.

Νικόλαος  Η. Σκαντζός…

Exit mobile version