Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

Με την ενότητα της Βοσνίας να απειλείται και τον Αλβανικό και Βουλγαρικό Εθνικισμό να καραδοκεί η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη της ΝΔ δια του εκπροσώπου της πανηγύρισε για το γεγονός ότι η Βουλή δεν έχει κυρώσει ακόμα τα τρία πρωτόκολλα που προκύπτουν απο την Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Ναι, αυτοί που θα καταργούσαν την Συμφωνία των Πρεσπών, που θα έθεταν βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ε.Ε., κι άλλα τέτοια που έσκουζαν προεκλογικά οι κομματάρχες τους

Αυτοί που «επιβεβαίωσαν τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, και της Βόρειας Μακεδονίας ειδικότερα», ενώ ζήτησαν «πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών» – σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Αυτοί που κάλεσασν τον πρόεδρο της δημοκρατίας της «Βόρειας Μακεδονίας» (έτσι δεν τη λένε, ωρέ πατριώται;), τον Στέβο Πενταρόβσκι, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα έπειτα από πρόσκληση της Σακελλαροπούλου, και που συναντήθηκε ο περσινός «Μακεδονομάχος» Κ. Μητσοτάκης.

Pacta sunt servanda!Αυτοι με το που αποδέχθηκε η κυβέρνηση του Ανθέλληνα Τσίπρα -ΣΥΡΙΖΑ Κράτος με τον Όρο έστω και”Β.Μακεδονία” που δεν μπορούσαν εάν ήθελαν να σταματήσουν την Ανθελληνικη Συμφωνία, αλλά έδειξαν υποταγή στο ξένο παράγοντα και που ήρθανε να μας πούνε ότι οι Συνθήκες που υπογράφονται πρέπει να τηρούνται!
Ακόμη και σήμερα πουλάνε εκλογικά παραμύθια στο εκλογικό του κοινό φοβούμενοι την αντίδραση των Σαμαρικών οπαδών του κόμματος με την κύρωση των πρωτοκόλλων της Προδοτικής Συμφωνίας!

Exit mobile version