Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτροπή Εμβολιασμών (Κούλης Μητσοτάκης): Κάντε όλα τα εμβόλια μαζί, πριν το μετανιώσετε! Ας μην έχουν αποτέλεσμα, τα ποσοστά μας να πάρουμε!

Πάνω που άρχισε να «τρέχει» το εμβολιαστικό πρόγραμμα –με τα εκβιαστικά διλήμματα και τους αντισυνταγματικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν στους ανεμβολίαστους!- ήρθε ο Μαγιορκίνης να μπερδέψει το πράγμα και εντέλει, να χαλάσει τη… σούπα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση του καθηγητή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάποιος που κάνει το εμβόλιο της γρίπης πρέπει να περιμένει τουλάχιστον ένα 20ήμερο για να κάνει και το εμβόλιο του κορωνοϊού, για να είναι αυτό αποτελεσματικό. Πράγμα λογικό, καθώς οποιοδήποτε σκοπεύει να κάνει δύο διαφορετικά εμβόλια, του συνιστούν οι γιατροί να έχει το ένα απ’ το άλλο γύρω στις 15 ημέρες απόσταση.

Επειδή όμως αυτή την εποχή κάνουν πολλοί το εμβόλιο για τη γρίπη, αν χρειαστεί να περιμένουν 20 μέρες για το εμβόλιο του κορωνοϊού, μπορεί μέχρι τότε να το… μετανιώσουν και να μην το κάνουν, η άποψη Μαγιορκίνη δε βολεύει.

Γι’ αυτό, σήμερα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, με τη λογική «το γοργόν και χάριν έχει». Σύμφωνα με αυτή μπορεί κάποιος να κάνει τα δύο διαφορετικά εμβόλια ακόμα και την ίδια μέρα, αλλά… όχι στο ίδιο χέρι: «Το αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να χορηγηθεί ακόμη και την ίδια μέρα με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – αλλά σε διαφορετικά ανατομικά σημεία – όπως και οποιαδήποτε άλλη μέρα πριν και μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού».
Συμπέρασμα: δεν ενδιαφέρει καθόλου τους «ειδικούς» -και τους εντολοδότες τους- να «πιάσει» το εμβόλιο και να προστατεύσει τους πολίτες από τον κορωνοϊό, αλλά να γίνει οπωσδήποτε τώρα που οι εκβιασμοί είναι φρέσκοι! Κι ας μην υπάρξει αποτέλεσμα! Το ποσοστό επί των εμβολίων να μπαίνει στους λογαριασμούς της αχόρταγης φαμίλιας, κι ας μένει ο κοσμάκης απροστάτευτος!

Exit mobile version