Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, ποια θα είναι η ημερομηνία λήξεως του πιστοποιητικού εμβολιασμού στο Μητσοτακιστάν;

Μέχρι τώρα, το θέμα ήταν αν διέθετε κάποιος πολίτης πιστοποιητικό εμβολιασμού. Από δω και πέρα, το θέμα θα είναι πόση διάρκεια θα έχει!

Βλέπετε, τώρα έχει σειρά η τρίτη δόση, η οποία δε μπορεί παρά να καταστεί εμμέσως πλην σαφώς υποχρεωτική, έστω κι αν θεωρητικά δε θα είναι.

Στις ευρωπαϊκές χώρες, διαμορφώνονται ήδη δύο «σχολές»: του 9μήνου και του 6μήνου. Η Αυστρία, βάζει όριο εννέα μηνών από τη δεύτερη δόση, από τις 6 Δεκεμβρίου. Στο ίδιο όριο κινείται και η Κροατία.

Ωστόσο, η Γαλλία με το προχθεσινό διάγγελμα του Μακρόν, έθεσε το χρονικό διάστημα των έξι μηνών, κατ’ αρχάς για τους άνω των 65 ετών. Και σιγουρότατα, εν συνεχεία, για όλους τους υπολοίπους…

Ποια γραμμή θα ακολουθήσει το προτεκτοράτο Μητσοτακιστάν; Στα άλλα ζητήματα ο Κούλης «κοιτάζει» σε Αμερική και Γερμανία, στη διαχείριση του κορωνοϊού «βλέπει» μόνο Γαλλία και συνεχώς αντιγράφει τον Μακρόν. Άρα 6μηνο, εκτός κι αν το κάνει… 4μηνο, λόγω παραδοπιστίας – όσο πιο συχνές είναι οι δόσεις, τόσο πιο συχνά θα μπαίνουν και τα «ποσοστά» από τα εμβόλια στους λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων!

Exit mobile version