Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ο εποικισμός της χώρας συνεχίζεται στα μουλωχτά!

Μπορεί δημοσίως να κάνει τον… πολλά βαρύ και τον… νταή (στις ξένες δημοσιογράφους…) ο Κούλης Μητσοτάκης, για να εντυπωσιάσει τους… «εθνικόφρονας» ψηφοφόρους του, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζει ακάθεκτος την πολιτική του εποικισμού της χώρας. Μόνο που αυτός ο εποικισμός γίνεται στα μουλωχτά, καθώς τα ΜΜΕ έχουν πάρει εντολή να τον αποκρύπτουν επιμελώς!

Μάλιστα, έχει δώσει εντολή και στον Μηταράκη, να απομακρύνει περίπου τρεις για κάθε νεοαφιχθέντα, από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου για την ενδοχώρα, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών όταν θ’ αρχίσουν να στήνονται τα νέα hotspots!

Έτσι, για παράδειγμα, από προχθές μέχρι σήμερα προσάραξαν στην Λέσβο τρεις βάρκες, με 24+23+21 «προσφυγάκια». 68 το σύνολο.

Εφόσον, λοιπόν, ήρθαν οι… αντικαταστάτες τους, 70 «προσφυγάκια» έφυγαν πριν από λίγο με το πλοίο της γραμμής από την Μυτιλήνη για τον Πειραιά, ενώ άλλα 120 «προσφυγάκια» θα κάνουν το ίδιο δρομολόγιο το Σαββατοκύριακο. Σύνολο: 190, που είναι άγνωστο ποιές περιοχές της χώρας θα εποικίσουν! 

Exit mobile version