Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αντιδράσεις των μεγαλοκαρχαριών των σούπερ μάρκετ και οι μη αντιδράσεις των συλλόγων εμπορίου και εστίασης

Ως γνωστόν, από σήμερα ισχύει για τα σούπερ-μάρκετ το μέτρο του ενός πελάτη ανά 9 τετραγωνικά. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει σεσημασμένο παπαγαλάκι του Μητσοτάκη: «Η ιδέα να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι πελάτες στα σούπερ μάρκετ με την επίδειξη αρνητικού covid test εγκαταλείπεται, μετά τις αντιδράσεις».

Αντιδράσεις; Ποιες αντιδράσεις; Προφανώς, εννοεί των μεγαλοκαρχαριών ιδιοκτητών των σούπερ μάρκετ, που έθεσαν αυστηρό βέτο στη χούντα Μητσοτάκη, γιατί αν χάσουν τους ανεμβολίαστους από πελάτες, χάθηκαν! Και βέβαια, η υγειονομική χούντα αναγκάστηκε να υποκύψει, γιατί κι απ’ αυτούς… εισπράττει μαύρο χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι η αχόρταγη φαμίλια!

Τέτοιο βέτο όμως, δεν έθεσαν οι –ελεγχόμενοι από την ΝΔ- εμπορικοί σύλλογοι και οι σύλλογοι της εστίασης, που τώρα παραπονιούνται πως οι ανεμβολίαστοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη, καθώς σχεδόν ένας στους εκατό μπαίνει στα καταστήματά τους με rapid test!

Ακόμα και τώρα δε, δεν ξεσηκώνονται και δεν κηρύσσουν ανταρσία κατά των μέτρων οικονομικού στραγγαλισμού τους, αλλά ζητούν… αποζημιώσεις, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό!

Αλλά, ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί! 

Exit mobile version