Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δώστε… δόσεις στο λαό! Μετά την τρίτη έρχεται και η τέταρτη δόση!

Όταν ήθελαν να «ψήσουν» τον κοσμάκη να εμβολιαστεί με τα πειραματικά εμβόλια, οι διεθνείς τύραννοι –και τα ντόπια τσιράκια τους- μιλούσαν για δύο δόσεις και… τέρμα, την πήραμε πίσω την ελευθερία μας! Αφήστε δε που υπήρχε και το μονοδοσικό εμβόλιο…

Ύστερα, ήρθε η τρίτη δόση, η «αναμνηστική», η οποία τάχα δε θα ήταν υποχρεωτική, αλλά θα γινόταν από άτομα που βρίσκονται σε «επικίνδυνη ηλικία» και όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα. Τώρα, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, η τρίτη δόση θα θεωρείται υποχρεωτική για όλους και όποιος τυχόν την αρνηθεί θα του αφαιρείται ατάκα κι επιτόπου το πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα θεωρείται… ανεμβολίαστος και… ψεκασμένος!

Και τώρα πάμε για την… τέταρτη δόση!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC), τα άτομα άνω των 18 ετών με «μέτρια έως σοβαρή ανοσοκαταστολή», τα οποία έχουν λάβει τρεις δόσεις εμβολίου mRNA, μπορούν να λάβουν τέταρτη δόση ύστερα από 6 μήνες. Για τους ασθενείς αυτής της κατηγορίας η τρίτη δόση θα θεωρείται πλέον «επιπλέον δόση» και η τέταρτη… «αναμνηστική».

Κι όπως είναι απολύτως προφανές, θα επαναληφθεί με την τέταρτη δόση ότι έγινε και με την τρίτη. Δηλαδή, θα γίνει σύντομα υποχρεωτική για όλους και θα θεωρηθεί κι αυτή «επιπλέον δόση», καθώς «αναμνηστική» θα θεωρείται πλέον η… πέμπτη δόση. Σε ποια δόση θα σταματήσουν; Άγνωσται αι βουλαί των «κυρίων»! 

Exit mobile version