Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γαλλική πατέντα η υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης, κατ’ αρχάς για τους 65+ και μετά για όλους!

Το γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, πως ενώ σε όλα τ’ άλλα η χούντα Μητσοτάκη «κοιτάζει» σε Αμερική και Γερμανία, στο θέμα του κορωνοϊού «κοιτάζει» μόνο Γαλλία κι αντιγράφει πιστά όλους τους αντιλαϊκούς νόμους του Μακρόν!

Εφόσον, λοιπόν, στην Γαλλία έγινε υποχρεωτική η τρίτη δόση, κατ’ αρχάς για τους 65+, με ποινή την ακύρωση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ήταν θέμα ημερών να γίνει κι εδώ!

Το… μαρτύρησε στο MEGA ο ΓΓ Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου, Θανάσης Κοντογιώργης: «Βασική μας μέριμνα είναι οι συμπολίτες μας άνω των 65 ετών. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι μετά το εξάμηνο ίσως η ανοσολογική απόκριση δεν είναι η επιθυμητή. Άνθρωποι που άνω των 65 έκαναν 3η δόση βοήθησαν στο να μειωθούν τα κρούσματα. Εξετάζουμε για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών η τρίτη δόση να καταστεί υποχρεωτική, κυρίως για την πρόσβαση σε κλειστούς χώρους».

Το επιβεβαίωσε δε και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος:«Είναι ένα μέτρο προστασίας της υγείας των πιο ευάλωτων προκειμένου να μην στερηθούν τις χαρές της κοινωνικής ζωής κατά τη διάρκεια του χειμώνα, που θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και στη χώρα μας».

Και προφανώς, αμέσως μετά την υποχρεωτικότητα της 3ης δόσης για τους 65+, θα έρθει η υποχρεωτικότητα και για όλους τους υπόλοιπους, που σε περίπτωση που αρνηθούν να την κάνουν θα θεωρούνται πλέον… ανεμβολίαστοι και… ψεκασμένοι.

Κι όταν θα εμβολιαστούν όλοι και με την τρίτη δόση, θα πάμε φουλ για την… τέταρτη δόση, που άρχισε ήδη να γίνεται στην Αμερική. Και μετά για την… πέμπτη δόση –με αφορμή κάποια νέα «μετάλλαξη» του ιού- και ούτω καθεξής! Ο σκοπός τους είναι ο αναγκαστικός εμβολιασμός του συνόλου του πληθυσμού 4-5 φορές το χρόνο, δήθεν για το καλό μας!!! Θα τους το επιτρέψουμε;

Exit mobile version