Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, πως το lockdown της Αυστρίας στους ανεμβολίαστους «απέδωσε καρπούς» από την… πρώτη κιόλας μέρα;

Θέλουν να κρυφτούν οι διάφοροι απατεώνες και μιζαδόροι που κυβερνούν τις ευρωπαϊκές χώρες, μα η χαρά δεν τους αφήνει!

Από χθες, λοιπόν, επιβλήθηκε lockdown στους ανεμβολίαστους της Αυστρίας, με υποτιθέμενο σκοπό «να καταπολεμηθεί η διασπορά του ιού».

Βέβαια, άλλος ήταν ο πραγματικός σκοπός της επιβολής του lockdown και ο απατεών που κυβερνά την Αυστρία, ονόματι Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, δεν… κρατήθηκε και τον αποκάλυψε. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο: «είναι ένα δύσκολο μέτρο που ήδη αποδίδει καρπούς»!

Κι αν εύλογα αναρωτιέστε τι σόι «καρπούς» μπορεί να αποδώσει ένα μέτρο από την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής του, διαβάστε και τη συνέχεια των κυνικών δηλώσεων του υπαλλήλου αυτού των φαρμακευτικών κολοσσών: «Θέλω να οδηγήσω τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν. Το lockdown φέρνει ήδη αποτελέσματα, τη μαζική αύξηση εγγραφών στα κέντρα εμβολιασμού».
Καταλάβατε τώρα τι σκοπό έχουν τα lockdowns στους ανεμβολίαστους – που θα έρθουν συντομότατα κι εδώ στην Ελλάδα; Όχι ασφαλώς να σταματήσουν τη διασπορά του ιού, αλλά να  οδηγήσουν εκβιαστικά σε εμβολιασμούς τους ανεμβολίαστους, για να θησαυρίσουν κι άλλο οι φαρμακευτικοί κολοσσοί και οι κυβερνήτες – τσιράκια τους! Σαν τον Σάλενμπεργκ, τον Μητσοτάκη και άλλους…

Exit mobile version