Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοίγουν στόματα! Ειδικός ξεφτιλίζει τη χούντα Μητσοτάκη: Διασπορά του ιού γίνεται κι από τους εμβολιασμένους

Όσο αυξάνονται τα κρούσματα, οι νοσηλευόμενοι – διασωλημένοι και κυρίως οι νεκροί, τόσο θα ανοίγουν στόματα, για να αποφευχθούν οι ευθύνες!

Έτσι, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής Υγείας και μέλος της Επιτροπής των λεγομένων «ειδικών», Τάκης Παναγιωτόπουλος, έκανε την έκπληξη και χάλασε τη σούπα!

Πρώτον, ζήτησε την αναθεώρηση της ποινής αναστολής εργασίας για τους 6.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Δεύτερον, υποστήριξε ότι ο χαρακτηρισμός «πανδημία των ανεμβολίαστων» για το νέο κύμα που χτυπάει τη χώρα ήταν μια «τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί».

Τρίτον, τόνισε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το λάθος μήνυμα από την κυβέρνηση ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα», ενώ δεν ήταν έτσι, αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό ο ειδικός ξέφυγε τελείως από την κατεστημένη άποψη, υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα θα πρέπει να είναι οριζόντια και να αφορούν και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους:

«Η προστασία από την εν γένη νόσο είναι υπαρκτή αλλά μέτρια. Και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν. Τα μέτρα να αφορούν όλους να είναι οριζόντια. Αυτό που λέω είναι ότι η πανδημία αφορά όλη την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κάποιες εμμονές που έχουν τον χαρακτήρα ότι είσαι ανεμβολίαστος εσύ και θα πληρώσεις. Σας λέω ότι ο ιός διασπείρεται και από τους ανεμβολίαστους και από τους εμβολιασμένους».

Ήταν να μη γίνει η αρχή! Τώρα που έγινε, η αλήθεια δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί και να λάμψει κι όταν θα συμβεί αυτό, θα γκρεμοτσακιστεί με πάταγο η χούντα Μητσοτάκη!

Exit mobile version