Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κουτοπόνηροι  «ειδικοί» καλύπτουν με «ιστορίες για αγρίους» την πλήρη αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος

Πάει… περίπατο και το αφήγημα κυβερνητικών και «ειδικών» περί «ανοσίας της αγέλης», που δήθεν θα επιτυγχανόταν αν εμβολιαζόταν το 70% του ελληνικού λαού!

Μιλώντας, λοιπόν, στο δελτίο ειδήσεων του Μητσο-ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και… μέγας «ειδικός», Αθ. Εξαδάκτυλος, είπε το εξής αμίμητο: πως δεν αρκεί να έχουμε 7- 8 εκατομμύρια εμβολιασμένους (δηλαδή 70- 80%) αλλά πρέπει να είμαστε όλοι εμβολιασμένοι την… ίδια στιγμή για να επιτευχθεί η «ανοσία της αγέλης»! Κάτι που πρακτικώς, δε μπορεί να γίνει ούτε στην Ελλάδα, ούτε πουθενά!

Και βέβαια, δεν το είπε αυτό καθόλου τυχαία, αλλά κουτοπόνηρα, για να καλύψει την πλήρη αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, ακόμα και σε χώρες που έχουν συντριπτικά ποσοστά εμβολιασμών.

Όπως π.χ. η Ολλανδία, με 85% εμβολιασμένους, που επέβαλλε μερικό lockdown λόγω της τεράστιας αύξησης των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών, ή η Ιρλανδία, με ακόμα περισσότερους (91%!) εμβολιασμένους, που από σήμερα μπαίνει ομοίως σε καθεστώς μερικού lockdown, επειδή κι εκεί θερίζει ο κορωνοϊός!  

Προφανώς, κατά τον «ειδικό» Εξαδάκτυλο, φταίει που… δεν εμβολιάστηκαν όλοι ταυτοχρόνως!

Exit mobile version