Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μαθητές απαντούν: Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Άλλη μια φιέστα του μύθου του Πολυτεχνείου τελείωσε με τα γνωστά πλέον πανηγύρια. Βόμβες μολότοφ, σπασμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα, και επίδειξη “δημοκρατικών” τραμπουκισμών στην χώρα που αβαντάρει την βία και φυλακίζει πολιτικούς αντιπάλους.


Εντύπωση προκαλεί όμως ένα θέμα που έπαιξε αρκετά χθες σε όλα τα ΜΜΕ. Ένας μαθητής από τα Χανιά την ώρα της μαθητικής φιέστας ,όπως έγραφαν οι διάφορες ιστοσελίδες, φώναξε ότι όλα αυτά είναι…ψέματα, ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο και ένα “Ζήτω η Χρυσή Αυγή !”. 


Όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσαν όλοι οι “δημοκράτες” των δύο μέτρων και δύο σταθμών να κατακρίνουν τη στάση του μαθητή, ο Διευθυντής του σχολείου να τον αποβάλλει και να ενημερώσει κιόλας όλες τις εκπαιδευτικές διευθύνσεις. Τώρα τι κακό έκανε ο μαθητής ποτέ δεν θα μάθουμε. Πάντως σίγουρα δεν μετέτρεψε το σχολείο του σε αναρχική γιάφκα με βόμβες μολότοφ και ναρκωτικά. Αν το έκανε αυτό ίσως να μην τον κατέκριναν ποτέ και για τίποτα. Εννοείται πως κανείς δεν τόλμησε να απαντήσει αν όλα αυτά είναι.. ψέματα, όπως είπε ο μαθητής. Μάλλον θα έχει δίκιο!! Ένα παραμύθι που σιγά σιγά ξεθωριάζει, που ακόμα και αυτοί που πάνε να το παίξουν δήθεν υπερασπιστές του μύθου χτυπάνε ακόμα και τους δήθεν αγωνιστές του.Έτσι γίνεται όταν ξέρεις ότι αυτό που υποστηρίζεις είναι απλά ένα παραμύθι και μάλιστα κακογραμμένο.Ο σοφός λαός λέει ότι από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την Αλήθεια!!!


ΥΓ : Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον μπει σε χιλιάδες Καρδιές Νέων Ελλήνων. Πάντα θα υπάρχει ένας Χρυσαυγίτης που θα είναι εκεί που εσύ απλά φοβάσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι και θα το λέει ΔΥΝΑΤΑ.Για σέναΓια τα παιδιά σουΓια ΟΛΟΥΣ.
Αντεπίθεση

Exit mobile version