Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το’ να χέρι νίβει τ’ άλλο… Καμπάνια ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του μπολιάσματος από τους φαρμακευτικούς κολοσσούς

Το είχαμε επισημάνει εξ’ αρχής, ότι αν υπήρχε στοιχειώδης αντιπολίτευση στη χώρα, η χούντα Μητσοτάκη δε θα τολμούσε ποτέ να επιβάλλει τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει επιβάλλει τα τελευταία δύο χρόνια, με πρόσχημα τον κορωνοϊό.

Και βέβαια, όλα, μα όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» της «βάζουν πλάτη», με πρώτον και καλύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που και ο τελευταίος Έλληνας έχει καταλάβει πως έχει αποτύχει πλήρως η διαχείριση του κορωνοϊού από την χούντα Μητσοτάκη, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει χείρα βοηθείας!

Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού, με κεντρικό σύνθημα «Εμβολιαζόμαστε – Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Ας είναι τουλάχιστον ειλικρινείς στον ΣΥΡΙΖΑ, κι ας προσθέσουν στο ζητωεμβολιαστικό σύνθημά τους, πως εκτός από την ζωή, είναι θετικοί στην παγκόσμια υγειονομική δικτατορία (που έχει εκφραστή στην Ελλάδα τη χούντα Μητσοτάκη), αλλά και στα υπερκέρδη των φαρμακευτικών κολοσσών, που πληρώνουν πολύ καλά. Όχι μόνο τα κυβερνητικά κόμματα, αλλά και τα «αντιπολιτευόμενα», για να μην αντιπολιτεύονται!

(ΥΓ): Τι ευτυχία για την παγκόσμια δικτατορία και τους φαρμακευτικούς κολοσσούς, που ο ηγέτης και τα στελέχη του μόνου κόμματος που θα προέβαλλε αντίσταση στα σχέδιά τους, είναι κλεισμένοι στις φυλακές Δομοκού! Μα τι ευτυχία! 

Exit mobile version