Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλομελέτα κι έρχεται! Χούντα Μητσοτάκη: Καταβάλλουμε προσπάθεια να μη γίνει lockdown, αλλά…

Άλλαξε σήμερα το… τροπάριο περί του lockdown η χούντα Μητσοτάκη. Ενώ μέχρι τώρα Μητσοτάκης, υπουργοί και παρατρεχάμενοι το απέκλειαν ρητώς και κατηγορηματικώς,  ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, δήλωσε πως: «Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην γίνει lockdown γιατί έχει και αυτό τις δικές του παρενέργειες. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην πάμε σε lockdown και ο μόνος τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό, είναι ο εμβολιασμός».

Τι σημαίνει η πολύ προσεκτική αυτή δήλωση, που ασφαλώς και δεν έγινε τυχαία; Πως, η «κυβέρνηση» (χούντα) θα επιβάλλει εν τέλει lockdown, χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι «κάναμε προσπάθεια να μην το επιβάλλουμε, αλλά δε γινόταν αλλιώς»! 

Θα είναι σαν το «δεν το θέλαμε, αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος» του Μνημονίου!

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η χούντα Μητσοτάκη θα υιοθετήσει το «αυστριακό» μοντέλο. Δηλαδή, θα επιβάλλει πρώτα lockdown στους ανεμβολίαστους, για να τους πιέσει να εμβολιαστούν, κι όσους πιάσει! Και μια βδομάδα αργότερα, θα επιβάλλει γενικό lockdown σε όλους! Χωρίς τις αποζημιώσεις των προηγουμένων lockdowns, διότι «δεν αντέχει η οικονομία»!

Αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους της χούντας Μητσοτάκη!

Exit mobile version