Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε δεν υπάρχουν ειδήσεις από Σουηδία; Τι έγινε, πέθαναν όλοι;

Ακούμε καθημερινά από τα απολύτως ελεγχόμενα από την υγειονομική χούντα ΜΜΕ, ειδήσεις που αφορούν την εξέλιξη της «πανδημίας» από πολλές και διάφορες χώρες της Ευρώπης, αλλά δεν υπάρχει καμμία είδηση από την Σουηδία.

Την μόνη χώρα που δεν επέβαλλε lockdown και λοιπούς περιορισμούς της ελευθερίας των πολιτών της, ούτε φέτος, ούτε πέρυσι, ούτε πρόπερσι, συγκεντρώνοντας τον… οίκτο όλων των… υγειονομικά ορθών του πλανήτη, για τις… εκατόμβες νεκρών που αναμένονταν!

Βέβαια, αν ψάξει κανείς στο Ίντερνετ (Sweden, coronovirus) μπορεί να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που μας κρύβουν επιμελώς οι… υγειονομικά ορθοί!

Ψάξαμε, βρήκαμε τα στοιχεία και σας τα παρουσιάζουμε:

Τις τελευταίες 7 ημέρες, λοιπόν, ο ημερήσιος μέσος όρος των κρουσμάτων στην Σουηδία ήταν 895 άτομα, ο ημερήσιος μέσος όρος των θανάτων μόλις 4 και στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται μόλις 37 άτομα!!!

Το δε ποσοστό των εμβολιασμένων είναι 67,4% – περίπου όσο είναι και στην Ελλάδα- και το σουηδικό κράτος δεν ασκεί καμμιά πίεση στους πολίτες του να εμβολιαστούν. Εμβολιάζεται όποιος θέλει. Τέλος, ο συνολικός αριθμός των θανάτων στην Σουηδία από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού είναι 15.083, όταν στην Ελλάδα οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 17.000.

Κάντε τις συγκρίσεις σας, της Σουηδίας με την Ελλάδα, εφόσον έχουν σχεδόν τον ίδιο πληθυσμό, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Exit mobile version