Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι παπαγάλοι προετοιμάζουν την κοινή γνώμη: Στα μέσα Δεκέμβρη θα επιβληθεί γενικό lockdown στο Μητσοτακιστάν!

Ανάμεσα στα άρθρα που γράφονται στα καθεστωτικά ΜΜΕ της «λίστας Πέτσα», κάποια εξ’ αυτών είναι «γράμματα» κατευθείαν από το Μαξίμου, για προετοιμασία της κοινής γνώμης.

Για όποιον, λοιπόν, ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις, ένα τέτοιο «γράμμα» είναι και το άρθρο που υπογράφεται απ’ τον εκ των πρωτοπαπαγάλων του Μητσοτάκη, Τάσο Καραμήτσο, υπό τον τίτλο «Ή θα τους “κλείσουν”, ή θα μας κλείσουν», στο protothema.gr.

Το «ζουμί» του άρθρου είναι στον επίλογο:

«Με απλά λόγια και χωρίς περιστροφές, ή θα κλείσουν μέσα τους ανεμβολίαστους, ή οι ανεμβολίαστοι θα οδηγήσουν σε καθολικό lockdown όλη την κοινωνία. Και όποιος δεν το βλέπει να έρχεται, απλώς δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει να το καταλάβει. Και δυστυχώς, όπως φαίνεται από τα στοιχεία, αν δεν πάμε σε ακόμη πιο δραστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, δύσκολο να κάνουμε Χριστούγεννα έξω».

Ας κάνουμε τώρα και τη… μετάφραση:

Η κατάσταση με τα νέα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους νεκρούς θα συνεχιστεί ίδια κι ίσως χειρότερη και στις 6 Δεκεμβρίου, η χούντα Μητσοτάκη θα επιβάλλει γενικό lockdown στους πολίτες που έχουν επιλέξει να μην κάνουν το εμβόλιο. Θα ακολουθήσουν στημένα «ρεπορτάζ» από τα ΜΜΕ, ότι οι «ψεκασμένοι» δεν τηρούν το lockdown και… διασπείρουν τον ιό, για να… σαμποτάρουν την κυβέρνηση!

Φυσικά, η κατάσταση δε θα βελτιωθεί και 10-15 ημέρες αργότερα, θα επιβληθεί νέο γενικό lockdown για όλους, ανεμβολίαστους κι εμβολιασμένους, το οποίο η χούντα θα «χρεώσει» στους ανεμβολίαστους, για να διχάσει την κοινωνία!

(ΥΓ): «Τα γραπτά μένουν»!

Exit mobile version