Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ στο αντιρωσικό μέτωπο η Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Τσίπρα

Λίγο μόνον καιρό μετά την άτακτη φυγή των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, όπου άφησαν τους συνεργάτες τους στα νύχια των Ταλιμπάν, τα γεράκια της Ουάσιγκτον άλλαξαν στόχο και προχωρούν σε ένα αντιρωσικό μέτωπο σε Ανατολική Ευρώπη και Μαύρη Θάλασσα. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να καταγγέλλουν την Ρωσία για τις κινήσεις στρατευμάτων της… εντός του ρωσικού εδάφους! 

Το Κρεμλίνο απάντησε ότι η Ουκρανία με την βοήθεια των ΗΠΑ δρα στρατιωτικά εναντίον των Ρώσων στην Ανατολική Ουκρανία, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα τουρκικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ και βομβαρδίζει στόχους.

Η Τουρκία ως γνωστόν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της Ρωσίας για το ζήτημα της Κριμαίας. Ακόμη ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν με δήλωση του κατήγγειλε τον επικίνδυνο χαρακτήρα της προκλητικής δραστηριότητας των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ  στην Μαύρη θάλασσα. Ανάμεσα στις “άλλες χώρες του ΝΑΤΟ” και η Ελλάδα, που χωρίς κανένα αντάλλαγμα έχει κάνει την Πατρίδα μας βάση εξορμήσεως των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτό που λέει η κυβερνητική προπαγάνδα ότι έτσι εξασφαλιζόμαστε από την Τουρκία είναι ΨΕΜΑ! Καμία δέσμευση δεν έχει αναλάβει η Ουάσιγκτον σε περίπτωση ελληνο-τουρκικής εμπλοκής. Και σε αυτήν την επικίνδυνη επιλογή κατά της Ρωσίας συνένοχος με τον Μητσοτάκη είναι και ο Τσίπρας που σιωπά γιατί τα έχει δώσει ΟΛΑ στους Αμερικάνους.

Exit mobile version