Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλιθιότητα μισελληνισμός, ομοφυλοφιλία, ειδικοί!

Διάβασα χθές διάφορες ειδησεογραφικές σελίδες. Έκανα και την μαζοχιστικήν πράξιν, μετά υπερβολικά πολύ καιρό,  να δω “ειδήσεις” σε δύο (2) καλοταϊσμένα  κανάλια!!!  Υποβλήθηκα και στο μαρτύριο της αναγνώσεως αποσπασμάτων, ομιλίας  του Νέου Μωυσέως…( λίγο άντεξα ). Θα εκθέσω μια ιδέα για λύσιν του υγειονομικού , οικονομικού, εμβολιαστικού, gay και θρησκευτικού προβλήματος στο ελλαδιστάν: Να μαζευτούν οι πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι και όλοι οι ειδικοί  και…  ιεράρχες, της ΙΔΙΑΣ παρατάξεως σε μιά  αίθουσα να τους κλειδώσουν μέσα και να αρχίσουν να συζητούν για όλα!!! Με προεδρεύοντα κάποιον που να είναι συγχρόνως ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ  όλων τών απόψεων και να ονειρεύεται και… μαύρο εύζωνα!


Είναι τόσο  ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ οι ΠΑΝΣΟΦΕΣ απόψεις που εκφράζουν ώστε θα φαγωθούν μεταξύ τους και θα ησυχάσουμε απο αυτούς! Όλοι θέλουν να εξαφανίσουν όλα τα χαρακτηριστικά του ελληνικού έθνους! Ούτε πως να το καταφέρουν δε συμφωνούν! Κυριολεκτικα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, λένε ό, τι του έρθη καθενός που συχνά συγκρούεται με τα παιχνίδια που παίζη η σκοτεινή και διαταραγμένη του σκέψη στόν διπλανό του! Θέλουν να αλλάξουν τον Ελληνικό τρόπο σκέψης και ζωής με κάποιον άλλον που θα οδηγήση την Ελλάδα σε μια ιδιόρρυθμη και καταστροφικη δουλεία! ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ! (Απογοητευθήκατε ; περιμένατε να γράψω ότι λένε ” ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ”; Σας την έφερα!!!). Άν δε,  κινηματογραφηθούν όσα συμβούν και πουληθούν, τα εισοδήματα θα είναι απίστευτα για το δημόσιο! Θα έχη φτιαχτή η μεγαλύτερη κωμωδία όλων των εποχών! Είναι πάντως περίεργο πως τους ανέχονται ακόμα τα αμνοερίφια που τους ψήφισαν! Υπάρχουν νομιμώτατοι και ειρηνικοί τρόποι να τους εξαφανίσουν. Δέν το κάνουν; πολλοί θά τους ξαναψηφίσουν; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!


Επειδή κάποιοι με ερώτησαν, θα κλείσω αυτό το σύντομο κείμενο με αναφορά στήν προέλευση μιάς λέξεως που θεωρείται απρεπής, ενώ δέν ήταν αρχικά και κατέληξε να χαρακτηρίζη ορισμένη κατηγορία ΛΟΑΤΚΙ.. Στή Αρχαία Αθήνα οι  “κίναιδοι”, οι κινούντες την αιδώ, οι προκαλούντες ντροπή, εδιώκοντο! Όταν κάποιος κατήγγελλε έναν κίναιδο σε έναν επόπτη του Δήμου, εκείνος, φυσικά τον ρωτούσε “Πού στή;” δηλαδή που συχνάζη! Από το ρήμα ΣΤΏ, εξ ού και στάσις σταθμός στάθμευσις κλπ. Με τα χρόνια οι δύο λέξεις συγχωνεύθηκαν σε μία και πήραν την έννοιαν απρεπούς χαρακτηρισμού!
Όπως έχω γράψη δεν χρειάζεται να τούς παίρνουμε στα σοβαρά τους “κρατούντας”.( όσο είναι ακόμα στην εξουσία.)! κάνουν τόσο πολλές καταστροφικές ΚΑΙ ΓΙ ‘ ΑΥΤΟΥΣ πράξεις που μάλλον θα “πέσουν” μόνοι τους, (σαν ώριμα…  σύκα). Εμείς εν τω μεταξύ, ό,τι κι αν γίνη, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! “ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ”.


Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version