Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

700 Αφγανές ήρθαν στην Ελλάδα με εντολή Μαρέβας!

Μπορεί η χούντα Μητσοτάκη να το παίζει… σκληρή στα θέματα λαθρομετανάστευσης, αλλά –όπως έλεγε και μια διαφήμιση παλαιότερα η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο»!

Τον τρόπο, λοιπόν, να φορτώσει στην Ελλάδα 700 γυναίκες από το Αφγανιστάν  τον ήξερε ο Amed Khan, Αμερικανός «φιλάνθρωπος» και τον αποκάλυψε στο περιοδικό Politico:

«Έστειλα ένα μήνυμα στη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, τη Μαρέβα, παλιά μου φίλη και της είπα ότι αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση και δεν έχω πού να τις πάω.Μία ώρα αργότερα η Ελλάδα είπε “ναι, θα τις δεχθούμε”.Δεν χρειάστηκε καν να προσπαθήσω να την πείσω»!!!

Παρακάτω, αποκαλύπτει τον τρόπο της ολοκλήρωσης της διεκπεραίωσης:

«Μερικές ώρες αργότερα, μιλούσα με τον Έλληνα υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, ο οποίος δημιούργησε μια ομάδα WhatsApp για να συντονίσει την επιχείρηση».

Επιπλέον, ο Αμερικανός «φιλάνθρωπος» αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση του… κουβαρντά (με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων!) Μητσοτάκη δεσμεύθηκε να καλύψει τα έξοδα διατροφής, διαμονής και ασφάλισης υγείας για τις 700 Αφγανές!!!

(ΥΓ): Μετά απ’ όλα αυτά τα απίστευτα κι όμως αληθινά, νιώθουμε την ανάγκη να ευχηθούμε… περαστικά σε όσους ψήφισαν Νουδούλα, για να φύγει ο Τσίπρας και να πάψει η χώρα να είναι… ξέφραγο αμπέλι!

Exit mobile version