Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι… αψέκαστοι φωταδιστές του Μητσοτάκη και οι δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας» 

Χλευάζουν οι… αψέκαστοι της χούντας Μητσοτάκη όλους όσους έχουν αποφασίσει να μην κάνουν το εμβόλιο ως «ψεκασμένους», «φαντασιόπληκτους», «συνωμοσιολόγους» κ.τ.λ.

Για παράδειγμα, εχθές στο protothema.gr κάποιος… φωταδιστής του Κούλη Μητσοτάκη, ονόματι Μάκης Πολλάτος, έγραφε ένα άκρως ειρωνικό άρθρο υπό τον τίτλο «Στρατόπεδο συγκέντρωσης για ανεμβολίαστους;».

Πάρτε μια μικρή γεύση:

«Πόσες ηλίθιες θεωρίες, πόσα συνωμοσιολογικά σενάρια, πόσα ψέματα που προσελκύουν αρκετούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ίσως το μεγαλύτερο από τα… φίδια που έχουν φτάσει στα αυτιά μου είναι ότι η παγκόσμια «κυβέρνηση» (που σύμφωνα με τους αρνητές υπάρχει, ελέγχει και σχεδιάζει τα πάντα) προετοιμάζει στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Γερμανία (πού αλλού) προκειμένου να φυλακίσει εκεί τους αντιεμβολιαστές, τους αρνητές και πάσα άλλη μορφή ζωής που δεν δέχεται την ύπαρξη του κορωνοϊού, ή τις θεραπείες που προτείνονται για την αντιμετώπιση της νόσου Covid!

Στρατόπεδο συγκέντρωσης έφτασαν στο σημείο να επινοήσουν οι τσαρλατάνοι που καθοδηγούν αυτό το ποσοστό των συνανθρώπων μας…».

Ας δούμε ποια είναι η αλήθεια που επαληθεύει τις δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας» περί εγκλεισμού των πολιτών που δεν εμβολιάζονται με το ζόρι, πέραν από τις ειρωνείες των τσάτσων του Μητσοτάκη…

Ως γνωστόν, η Αυστρία καθιέρωσε πρώτη στην Ευρώπη την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους κατοίκους της χώρας που είναι άνω των 12 ετών, από την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Τι θα συμβεί σε όποιον εξακολουθήσει να αρνείται τον εμβολιασμό του; Σύμφωνα με την καθεστωτική εφημερίδα της Αυστρίας Die Presse, η κυβέρνηση της χώρας θα καταθέσει ειδικό νομοσχέδιο στις 6 Δεκεμβρίου, το οποίο θα προβλέπει τα εξής:

Οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα λάβουν δύο κλήσεις από τις αρχές σε προγραμματισμένο ραντεβού αναγκαστικού εμβολιασμού. Σε περίπτωση που αγνοηθούν, έπεται πρόστιμο 3.600 ευρώ και φυλάκιση ενός μηνός. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο κλήσεις για «ραντεβού», κι αν αγνοηθούν κι αυτές το πρόστιμο και η φυλάκιση θα διπλασιαστούν, φτάνοντας τα 7.200 ευρώ και τους δύο μήνες!

Τα σχόλια δικά σας!

Exit mobile version