Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, η αριστερά και η… επιστήμη

Γενικό lockdown για τους πολίτες της Γερμανίας που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αποφάσισε η νέα γερμανική κυβέρνηση, ενώ είναι θέμα ημερών ή και ωρών για να ανακοινωθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός των πάντων, όπως έγινε και στην Αυστρία.

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που θα τεθεί σε ισχύ από τον Φεβρουάριο, θα κληθεί να ψηφίσει η γερμανική βουλή (Bundestag), αλλά η πλειοψηφία υπέρ του είναι ήδη… εξασφαλισμένη!

Τον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό «συνέστησε» η απερχόμενη φράου Μέρκελ, ενώ υπέρμαχός του είναι ο εν αναμονή καγκελάριος Όλαφ Σολτς (σοσιαλδημοκράτης), οι Χριστιανοδημοκράτες, οι Πράσινοι, οι Φιλελεύθεροι, αλλά και η αριστερά.

Μάλιστα, το κόμμα των ορφανών της Στάζι (Die Linke) εξέδωσε και ανακοίνωση, στην οποία τάσσεται υπέρ της υποχρεωτικότητας, αλλά και της επιβολής γενικού lockdown, εμφανιζόμενη έτσι… «βασιλικότερη του βασιλέως». Ιδού τα χάλια των προσκυνημένων στο σύστημα αριστερών:
«Χρειαζόμαστε τώρα δραστικά μέτρα. Η Αριστερά στέκεται στο πλευρό της επιστήμης και ζητεί για αυτό την επιβολή lockdown και γενικής υποχρέωσης εμβολιασμού των ενηλίκων ως μέσο αντιμετώπισης της πανδημίας. Η υποχρέωση εμβολιασμού δεν μπορεί πλέον να σπάσει το τέταρτο κύμα της πανδημίας, είναι όμως ως έσχατη λύση ένα αποφασιστικό εργαλείο για να εμποδίσουμε επόμενα κύματα και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Απορρίπτουμε το ενδεχόμενο επιβολής του εμβολιασμού μόνο σε εργαζόμενους συγκεκριμένων κλάδων, καθώς έτσι το πρόβλημα δε λύνεται, απλώς επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο οι εργαζόμενοι στον υγειονομικό κλάδο. Η πανδημία έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού παγκοσμίως».

Περιμένατε τίποτα καλύτερο από τους πιο πιστούς υπηρέτες της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης;

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, αυτά δεν ισχύουν μόνον για την γερμανική αριστερά, αλλά και για την ελληνόφωνη. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως και οι τρεις «καμπαλέρος» της ελληνόφωνης αριστεράς (Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης) ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο, αλλά σαν… καλοί αριστεροί που είναι, το έκαναν στο… αριστερό χέρι, εν αντιθέσει με τον Μητσοτάκη που το έκανε στο… δεξί.

(ΥΓ) 2: Άραγε, τις προβλεπόμενες μίζες από τους φαρμακευτικούς κολοσσούς, τις παίρνουν οι κάθε λογής… καλοί αριστεροί με το δεξί ή με το αριστερό χέρι;

(ΥΓ) 3: Παρεμπιπτόντως, το μόνο κόμμα στην Γερμανία που τάχθηκε σαφώς εναντίον των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των lockdowns, ήταν η «ακροδεξιά» Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD)…

Exit mobile version