Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν τα παπαγαλάκια να προαναγγέλλουν την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στους άνω των 50!

Λίγα μόλις 24ωρα από την απόφαση της χούντας Μητσοτάκη να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών, τα –μπουκωμένα με ευρώ!- δημοσιογραφικά παπαγαλάκια πήραν «γραμμή» από το Μαξίμου να προαναγγείλουν επέκταση της υποχρεωτικότητας και για τους άνω των 50!

Ιδού η σχετική προαναγγελία από το σεσημασμένο παπαγαλάκι του Μητσοτάκη parapolitika.gr:

«Υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους πολίτες 50 – 59 ετών – Πιθανό και το lockdown στους ανεμβολίαστους

“Παράθυρο” για την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους πολίτες των ηλικιακών κατηγοριών των 50 – 54 ετών και των 55 – 59 ετών έχουν ήδη αφήσει “ορθάνοιχτο” τόσο η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας όσο και η ίδια η κυβέρνηση…».

Ποια είναι η αλήθεια; Χωρίς να παριστάνουμε τους… προφήτες, είναι ηλίου φαεινότερον ότι λίαν συντόμως η χούντα Μητσοτάκη θα επεκτείνει την υποχρεωτικότητα και στους άνω των 50, ενώ το επόμενο βήμα της θα είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας για τους… άνω των 5 ετών, με τη δικαιολογία ότι το κάνουν και εις τας Ευρώπας! Εδώ καταδεχόταν ο Κούλης Μητσοτάκης κι –εκτός από τα «χοντρά»- έπαιρνε ακόμα και… λεμονοστίφτες και… καφετιέρες από την Siemens, θ’ αφήσει Έλληνα ανεμβολίαστο για να χάσει τα ποσοστά από την προμήθεια των φαρμακευτικών; Ούτε λεπτό του ευρώ δε θ’ αφήσει να πέσει κάτω!

Exit mobile version