Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΣ!!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

Με έντεχνο τρόπο προωθείται η Πανθρησκεία. Πρώτα προκαλείς θρησκευτικούς πολέμους υποκινώντας τους τζιχαντιστές της ISIS να σφάζουν όποιον αλλόθρησκο βρουν μπροστά τους, και μετά πείθεις τον κοσμο ότι είναι ώρα για μια κοινή θρησκεία. Ένα Παγκόσμιο Κράτος χρειάζεται και μια Παγκόσμια Θρησκεία. Κατά προτίμηση μείγμα των παλαιών, αλλά με υλιστική (Εωσφορική προσέγγιση).

Σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ήρθε στην Ελλάδα ο Αιρετικός Πάπας. Η επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στον Ποντίφικα το 2020 –κατά την οποία είχε καλέσει τον Πάπα στη χώρα με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχικά θα επισκεφθεί την κ. Σακελλαροπούλου, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με άλλους Έλληνες αξιωματούχους και διπλωμάτες.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, καθώς και με διάφορους εκπροσώπους της Εκκλησίας στον καθολικό καθεδρικό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στο τέλος της ημέρας θα βρεθεί με μέλη της κοινότητας των Ιησουιτών, στην πρεσβεία του Βατικανού στο Παλαιό Ψυχικό.

Την Κυριακή θα μεταβεί στη Μυτιλήνη όπου θα επισκεφθεί τους πρόσφυγες, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και θα συναντηθεί ξανά με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Τη Δευτέρα το πρωί θα βρεθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ θα μιλήσει με νέους ανθρώπους στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών στο Μαρούσι, πριν φύγει για το αεροδρόμιο.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, εκλέχθηκε Ποντίφικας τον Μάρτιο του 2013, μετά την παραίτηση του Βενεδίκτου ΙΣΤ΄, και έγινε ο πρώτος Ιησουίτης Πάπας, ο πρώτος Πάπας από τη Λατινική Αμερική, καθώς και ο πρώτος Πάπας με το όνομα «Φραγκίσκος», το οποίο διάλεξε ως φόρο τιμής στον Αγιο Φραγκίσκο της Ασίζης, μία απόφαση που έδειξε από την αρχή ότι η φτώχεια και οι κοινωνικές ανισότητες θα αποτελούσαν προτεραιότητά του. Στο τέλος της πρώτης του επίσκεψης στην Ελλάδα, μάλιστα, το 2016, επέστρεψε στο Βατικανό με τρεις οικογένειες προσφύγων από τη Συρία, προσφέροντας άσυλο και στα 12 μέλη τους. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα επισκεφθεί μόνο τη Λέσβο.

Από τον αιρετικό Πάπα εστάλη σε Βαρθολομαίο: 

«Ενωμένοι στην πίστη, προσπαθούμε με αποφασιστικότητα να κάνουμε εμφανή την κοινωνία μας. Έστω κι αν αναγνωρίζουμε ότι παραμένουν θεολογικά και εκκλησιολογικά θέματα που αφορούν κύρια σημεία του θεολογικού μας διαλόγου που είναι σε εξέλιξη, εύχομαι Καθολικοί και Ορθόδοξοι να μπορέσουν να συνεργαστούν όλο και περισσότερο, στους τομείς στους οποίους όχι μόνον είναι εφικτό, αλλά επιβάλλεται να το πράξουμε».

Παράλληλα, ο ποντίφικας προσθέτει:

«Η πλήρης κοινωνία την οποία προσδοκούμε είναι φυσικά δώρο Θεού, μέσω της χάρης του Αγίου Πνεύματος. Ας μπορέσει ο Κύριος να μας βοηθήσει να είμαστε έτοιμοι να αγκαλιάσουμε το δώρο αυτό, διαμέσου της προσευχής, της εσωτερικής μετάνοιας και πραγματοποιώντας άνοιγμα προς την αναζήτηση και την προσφορά συγγνώμης».

Εν τω μεταξύ το Υπουργείο Παιδείας από το 2017 επί κυβερνήσεως Τσίπρα είχε αποφασίσει να αλλάξουν τα βιβλία θρησκευτικών του Δημοτικού Σχολείου και από την Τρίτη τάξη του Δημοτικού οι μικροί Ορθόδοξοι μαθητές, πριν ακόμη συνειδητοποιήσουν την έννοια της θρησκείας, να διδάσκονται ταυτόχρονα τις πεποιθήσεις των Χριστιανών, των Μουσουλμάνων και των Εβραίων. Τί κρύβεται πίσω από αυτήν την θρησκευτική σαλάτα;

Η καμπαλιστική θεωρία της Πανθρησκείας! Με βάση την Καμπάλα (קַבָּלָה Qabalah, εβραϊκός αποκρυφισμός) κάθε θρησκεία περιέχει ένα μέρος της αλήθειας για τον Θεό, αλλά καμία δεν κατέχει την απόλυτη και πλήρη αλήθεια. Οι καμπαλιστές επιθυμούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια θρησκεία με επικεφαλής τον δικό τους ψευδομεσσία, τον οποίο θα κληθούν όλοι οι άνθρωποι να λατρεύσουν σαν θεό, ανεξάρτητα αν είναι Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές κλπ.

Αυτή η παρανοϊκή θεωρία είναι η αιτία που εδώ και δεκαετίες διαδίδονται θεωρίες όπως ότι όλες οι θρησκείες μιλούν για τον Θεό, πρέπει να ενωθούν όλες οι θρησκείες και να επέλθει ειρήνη στον κόσμο, ότι και ο Χριστός και ο Βούδας είναι φωτισμένοι από τον Θεό. Οι καμπαλιστές έχουν το προνόμιο να έχουν για αρχηγούς κάποιες οικογένειες πανίσχυρων τραπεζιτών και επιχειρηματιών (Rothschild, Soros), οι οποίοι χρηματοδοτούν ή εκβιάζουν ακόμη και κυβερνήσεις, για να επιβάλλουν τα καμπαλιστικά πιστεύω τους.

Νέοι και νέες, σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε το δικαίωμα να είμαστε μόνο Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Οι καμπαλιστές ονειρεύονται να υποτάξουν όλη την ανθρωπότητα στην παγκόσμια θρησκεία τους και οι κυβερνήτες μας (ανεξαρτήτως κομμάτων) δεν έχουν το θάρρος να αντισταθούν στους παράφρονες αυτούς δικτάτορες. Και το πιο θλιβερό είναι το ότι η αλλαγή αυτή στα θρησκευτικά αποσκοπεί μόνο στους Ορθόδοξους μαθητές στην Ελλάδα. 

Οι Ρωμαιοκαθολικοί, οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι μαθητές στην χώρα μας εξακολουθούν να διδάσκονται αποκλειστικά τη δική τους πίστη στα ελληνικά σχολεία!

TI KAI EAN H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΝΤΠ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!

Exit mobile version