Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΙΑΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ  ΒΛΑΚΕΙΑΣ!

Θα αρχίσω την περιπλάνηση με δημοσιεύματα  από την ειδησεογραφία! 1/ Η κ. ΠΤΔ μιλάη σε παιδιά για unisex κοινωνία! Απορία: α/ Τι άρα γε μπόρεσαν να  καταλάβουν τα παιδιά;  Μήπως εξώθηση σε ομοφυλοφιλία; β/ Αυτά ισχύουν και για τους Αφροασιάτες νέους ελληνες; Αν ισχύουν, πώς θα μας λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα;


2/ Ο αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ θέλει “εθνικιστικές αποκλίσεις” σχετικά με την επανάσταση του 1821….Μήπως τον ενοχλεί και το ότι η επανάστασις έγινε “Για του Χριστού Την Πίστη την Αγία”; Αλλωστε ανώτερός του στην  …  “Ιερωσύνη” είχε μιλήσει για “μερικούς ξεβράκωτους που δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές” (Δηλαδη την…επανάσταση !)
3/ Από σπίτι ανωτάτου δικαστικού βγαίνουν ανήλικοι αλλοδαποί φέροντες ναρκωτικά κλπ, κλπ! Η υπόθεσις είναι εν εξελίξει! (;) Περιμένουμε! Δεν τα λεω εγώ όλα αυτά, απλά τα διάβασα!
Αν κάνουμε μιά αναδρομή στην ιστορία θα δούμε ότι  πρακτικά ΟΛΕΣ οι “εκλεγμένες” κυβερνήσεις, συμπεριφερόντουσαν ώς να είχαν αποστολή τους την ξενοδουλεία, την αρπαχτή και την καταστροφή!Αληθινά “άλματα” προς το εθνικό συμφέρον έγιναν από τον Μεταξά και τους λεγόμενους “Απριλιανούς”! Ας δούμε εν συντομία τις παραμέτρους της καταστροφής της Ελλάδας!


 ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!


  …” Η εν αυτή τή στιγμή, μόλις αναδυομένη εν Ελλάδι τηλεόρασις , μέλλει να εξελιχθή εις ένα ισχυρότατον εργαλείον και ενδεχομένως ΟΠΛΟΝ εις χείρας ορισμένων ανθελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων .Πρόκειται να χρησιμοποιηθή προς χειραγώγησιν του Ελληνικού Λαού και καθοδήγησιν αυτού προς την καταστροφην του.! Εύχομαι να διαψευσθώ ! “…Σεπτέμβριος 1965. Αρχίατρος “Σ.Ρ.”Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων.( Καισαριανή) Πάνε 56 χρόνια από τότε που άκουσα αυτά τα προφητικά λόγια. Τα αντέγραψα απο σημειώσεις της εποχής. Θέμα σειράς μαθημάτων: Προπαγάνδα, ψυχολογικός πόλεμος, τεχνικές ανακρίσεως! “Σύνθημα” του εκπαιδευτού με διάθεσιν αστειότητος, οι στίχοι του  Παλαμά ….”ο ψεύτης είδωλο είναι εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια. Η Αλήθεια τόπο να σταθή, μια σπιθαμή δε θάβρει.”… Το πραγματικα αστείο και τραγικό συγχρόνως, είναι ότι αυτοί οι στίχοι απηχούν ΑΠΟΛΥΤΑ τήν πραγματική κατάσταση στην οποία έχη περιέλθη η αξιοπιστία των, δήθεν, κυβερνώντων! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πείσω κάποιον ότι ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΕΡΝΟΥΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ..


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (!!!) , ναί αυτός , ο γνωστός! πριν κάνη το θαύμα της θεραπείας του παραλυτικού , ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ :” Σύ , βούλει υγιής γενέσθαι;”Πάμπολοι μητροπολίτες που προφανώς ξέρουν καλύτερα από τον ΧΡΙΣΤΟ, λοιδωρούν , εξυβρίζουν , απειλούν όποιον δεν θέλη να υποβληθή στον περίφημον  λίαν αμφιβόλου αξίας, αλλά και πολλά αποφέροντα σε πολλούς ,ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ ! Συχνά χρησιμοποιούνται διάφορες ολοσχερώς ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ εκφράσεις προς απαξίωσιν των πιστών. (Για πόσο ακόμα;) Τελικά πράττουν ό,τι χρειάζεται ώστε να προκαλέσουν σε πολλούς την τάσιν να ειπούν: ” άντε καί σικτίρ                     (τουρκιστί) και συ και οι υπόλοιποι,” και να μην ξαναπατήσουν σε εκκλησία! Μήπως όμως αυτό, για ορισμένους, είναι το ευκταίον γιατί θα κάνη τους χριστιανούς εύκολη λεία για άλλες καταστάσεις; (λέμε τώρα…). Οι υπόλοιποι, σιωπούν, “κάνουν την πάπια”, επωμιζόμενοι όμως την συνενοχήν με τους αλλους! “Αγιώτατοι”, οποιοσδήποτε μπορεί να έχη αμφιβολίες για οτιδήποτε σχετικό με τη Θρησκεία… ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!βΠού καταντήσατε…

Ο Πατρών ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, αργότερα ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ Β’ δίδασκε σχεδόν πάντα σε ένα άτυπο κατηχητικό που γινόταν στον Ναό ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ ! (Ισως να είμαι ο μόνος επιζών!). Είχε ειπή επί λέξει : “Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΠΑΝΤΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟΝ ΠΛΗΡΩΜΑ ΧΕΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΞ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΜΟΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΦΥΛΑΞΙΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ”! Κατά την διάρκεια τη Κατοχής, ως Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, τότε , τα είχε εφαρμόση εμπράκτως όλα αυτά! Και πάλιν…που καταντήσατε!!!
Πόσοι από τους “αγιώτατους” έχουν διαβάσει το κεφάλαιο 13 της Αποκαλύψεως;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ  Ε Ι Ν Α Ι  “ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ” ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;;; Συλλυπητήρια δεσποτάδες μου !
Τελικά μόνον ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ συμπεριφέρεται σαν ΙΕΡΑΡΧΗΣ !Μάλλον απο αηδία παραιτήθηκε …


Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ “


Δέν χρειάζεται να ειπώ παρά ελάχιστα!!! Λίαν υψηλής μορφώσεως γνωστός μου, ( όχι χρυσαυγίτης ) μου είπε: “Αν υπήρχαν αγωνίσματα μισελληνισμού, ασυναρτησίας, στρεβλώσεως των πάντων, κακοποιήσεως των ιατρικών όρων και διχογνωμίας, οι…”ειδικοί” τόσον ατομικά όσον και ομαδικά θα σάρωναν μονίμως όλα τα μετάλια!!!”. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι! Ευχαριστήθηκα γιατί τα ίδια λέγω εδώ και πολύ καιρό… Γελοιοποιούνται μόνοι τους κερδίζοντας την περιφρόνηση κάθε εναπομείναντος σκεπτομένου!!!


ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

Ήρθαν και κυριολεκτικά κατέλαβαν μια πανάρχαια χώρα… Θα αντικαταστήσουν τούς γηγενείς! Αρα γε πώς θα γίνεται έλεγχος για τούς ανεμβολίαστους εξ αυτών (;;;). Πώς θα βεβαιώνονται τα πρόστιμα(;;;). Ποιός τολμάη να μπή στα κατεχόμενα από αυτούς εδάφη ή στις συνοικίες και στους καταυλισμούς των “ΡΟΜΑ”(;;;). Είναι τουλάχιστον 4.000.000 οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι και ΟΛΟΙ  κάτω των 40 ετών! και συνεχώς έρχονται κι άλλοι! ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (!!!)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ! 


“ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ, ΜΗΔΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ Η ΟΣΣΑ
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΗΣ ΜΑΝΝΑ ΓΗ, ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΚΟΥΦΙΟΙ ΚΙ ΟΚΝΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΡΑΧΙΑ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ
ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ!”


Τί θα μπορούσα να προσθέσω; Ο Μεγάλος ΠΑΛΑΜΑΣ  τα έχη ειπή ΟΛΑ εδώ και 113 χρόνια!!!

ΕΛΛΑΔΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΗ…( Αν δε σε βαρέθηκε!!!)


Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version