Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χαρά του… Μπογδάνου! «Γκέι» φιλί σε σειρά της κρατικής τηλεόρασης της Νουδούλας

Δεν έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ και «πρώτης φοράς αριστερά», έγινε επί της -υποτίθεται!- «συντηρητικής» και «παραδοσιακής» Νουδούλας! «Γκέι» φιλί στα χείλη, λοιπόν, είδαν οι τηλεθεατές της ελληνικής σειράς «Η τούρτα της μαμάς», μεταξύ ενός τύπου που υποδύεται τον στρατιωτικό κι ενός άλλου που υποδύεται τον εκπαιδευτικό και είναι… ζευγάρι, που έχει την πλήρη αποδοχή των οικογενειών τους. 

Μάλιστα, η χυδαία αυτή πρόκληση κατά του θεσμού της οικογένειας, έγινε ενθουσιωδώς δεκτή από τα σεσημασμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, δείγμα ότι υπάρχει το ελεύθερο για την πρόκληση από το Μαξίμου. Δείτε πως παρουσίασε την πρόκληση το protothema.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: 

«Το Twitter αποθεώνει την «Τούρτα της Μαμάς» για το γκέι φιλί που αντάλλαξαν οι πρωταγωνιστές – «Νέα εποχή για την κρατική τηλεόραση»,  σχολιάζει το κοινό. 

Δεδομένης της κατακραυγής που έχουν δεχτεί έως και σήμερα -παρότι ζούμε εν έτει 2021- τα ομόφυλα ζευγάρια, το κοινό ενθουσιάστηκε με την σκηνή που έπαιξε στην ελληνική τηλεόραση και πόσο μάλλον στην κρατική και φυσικά, το Twitter αποθέωσε ηθοποιούς και συντελεστές…».
(ΥΓ): Η… χαρά του Μπογδάνου η σειρά!

Exit mobile version