Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: 21η Απριλίου και “αντιστασιακοί”: Όταν το ΨΕΜΑ γίνεται… Ιστορία!

http://www.nmichaloliakos.gr

Η Μεταπολίτευση έγινε τον Ιούλιο του 1974, που σημαίνει ότι από βιώματα προσωπικά δεν είναι δυνατόν να έχουν γνώση για το τι συνέβαινε την εποχή αυτή όσοι γεννήθηκαν μετά το 1965, που σημαίνει με την σειρά του ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες, οι μικρότεροι των 60 ετών γνωρίζουν ό,τι γνωρίζουν γι’ αυτήν από κανάλια και εφημερίδες. Εξαιρούνται ασφαλώς όσοι φιλίστορες αναζητούν την αλήθεια και τα απαγορευμένα “μυστικά” σε πηγές ΟΧΙ “πολιτικά ορθές”. Αυτοί είναι λίγοι για δύο λόγους: Α) Γιατί πάντοτε λίγοι έχουν την δίψα για την Ιστορική Αλήθεια και Β) Γιατί από αυτούς τους “λίγους” ακόμη λιγότεροι είναι αυτοί που θέλουν να ακούσουν την ιστορία των “νικημένων”.

Έτσι, λοιπόν, όσα ξέρουν οι περισσότεροι Έλληνες είναι από τα ΜΜΕ του καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως, σύμφωνα με τα οποία ΟΛΟΙ οι Έλληνες ήταν αντιστασιακοί και ΟΛΟΙ ήταν τον Νοέμβριο του 1973 στο Πολυτεχνείο. Στην γραμμή αυτή της προπαγάνδας, που κάνει το ψέμα… ιστορία(!) και πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ΟΛΟΙ οι ολιγάρχες ή οι πατέρες τους έκαναν χρυσές δουλειές επί 21ης Απριλίου και είναι οι ίδιοι, που με θράσος ισχυρίζονται ότι ήταν τότε… αντιστασιακοί! 

Όσο για το Πολυτεχνείο είχε πει ο Λεωνίδας Κύρκος: “Δύο με τρεις χιλιάδες μάτωσαν με την χούντα στο Πολυτεχνείο. Η πλειοψηφία του λαού είχε συμβιβαστεί με την δικτατορία”. Αυτή είναι η Αλήθεια που σας κρύβουν, αυτή είναι η πραγματική Ιστορία. Όμως η Μεταπολίτευση ήθελε ήρωες, ακόμη και ψεύτικους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

πηγή

Exit mobile version