Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κούλης: έχω κάνει συμφωνία με τον Ερντογάν Πασά και δε στέλνει προσφυγάκια. Με ποια ανταλλάγματα άραγε;

Είναι αλήθεια, ότι από τις αρχές του 2020 μειώθηκε κατά πολύ ο αριθμός των λαθρομεταναστών που… προτιμούν την Ελλάδα, για να ζήσουν τον… μύθο τους.

Αυτό το γεγονός, οι… άριστοι της χούντας Μητσοτάκη το αποδίδουν στη «φύλαξη των συνόρων» από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές και στην κυβερνητική «πολιτική της αποτροπής».

Πρόκειται βεβαίως για μεγάλο παραμύθι! Η αλήθεια είναι ότι ο Κούλης έχει κάνει συμφωνία με τον Ερντογάν Πασά, προφανώς δίνοντάς του πολύ σπουδαία ανταλλάγματα!

Μια συμφωνία, που παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και την δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ.

Στη συνέντευξη, μίλησε βέβαια για το… αγαπημένο του θέμα (τον εμβολιασμό!), αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα. Μιλώντας για την λαθρομετανάστευση και τον ρόλο της Τουρκιάς, είπε τα εξής: «Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σώζουμε ανθρώπινες ζωές στο Αιγαίο καθημερινά. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να συνεργαζόμαστε με τους γείτονες μας και εν προκειμένω με την Τουρκία. Στο παρελθόν, η Τουρκία επιχείρησε να εργαλειοποιήσει το Μεταναστευτικό. Τώρα έχουν υιοθετήσει διαφορετική τακτική και ορθά το έχουν κάνει».

Με ποια ανταλλάγματα άραγε; Μήπως με μια συμφωνία για μοίρασμα «καζάν-καζάν» (μισά-μισά) του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου, με απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, κατόπιν συμφωνημένης προσφυγής σ’ αυτό από την χούντα Μητσοτάκη;

Exit mobile version