Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην τρίτη δόση είστε ακόμα; Είστε πολύ πίσω! Ο Μπουρλά ήδη προανήγγειλε την τέταρτη!

Τον Μάιο που μας πέρασε, ενώ οι εμβολιασμένοι είχαν κάνει τις δύο δόσεις (ή τη μία του μονοδοσικού) που θα τους έδιναν πίσω την… ελευθερία τους, νομίζοντας πως… καθάρισαν μια για πάντα, ο… Mr. Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά  μιλώντας στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών προανήγγειλε την τρίτη δόση στους 8-12 μήνες, καθώς όπως είπε τότε το εμβόλιο της Pfizer καλύπτει τουλάχιστον για έξι μήνες…

Τώρα που η τρίτη δόση ήρθε στη ζωή μας, ο ίδιος άνθρωπος προανήγγειλε την… τέταρτη δόση, «για καλύτερη θωράκιση απέναντι στην Omicron»! Ιδού τι είπε σε εκπομπή του CNBC: «Όταν θα έχουμε δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο, θα προσδιορίσουμε εάν η Omicron καλύπτεται επαρκώς από την τρίτη δόση και για πόσο χρονικό διάστημα. Συνεχίζοντας, νομίζω ότι θα χρειαστούμε και μια τέταρτη δόση».

Τη συνέχεια δεν είναι καθόλου δύσκολο να τη μαντέψει ο καθένας: μετά την τέταρτη, θα «χρειαστούμε» και πέμπτη, και έκτη, και έβδομη και όγδοη δόση και ούτω καθεξής! Αυτή είναι η νέα δυστοπική «κανονικότητα» που μας ετοιμάζουν οι διεθνείς τύραννοι! Και σ’ αυτήν την νέα «κανονικότητα» είμαστε υποχρεωμένοι να αντισταθούμε!  

Exit mobile version