Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

J.Saleam πρόεδρος AFP: Απαιτούμε απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Μπορεί στην Ελλάδα να κυριαρχεί ένοχη σιωπή για την μεγαλύτερη σκευωρία της μεταπολίτευσης. Όμως, αγωνιστές των Εθνικών Ιδεών από ολόκληρο τον κόσμο εκφράζουν ανοιχτά την αλληλεγγύη τους στο Κίνημα της Χρυσής Αυγής!

Στις 10 Δεκεμβρίου μέλη του Εθνικιστικού κόμματος “Australia First Party” πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Ελληνικό προξενείο του Σύδνεϋ με κεντρικό σύνθημα “Ελευθερία στην Χρυσή Αυγή”. Παρών στην κινητοποίηση αυτή ήταν και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Jim Saleam, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τα ΜΜΕ ως “ο πιο επιφανής υπερασπιστής των λευκών της Αυστραλίας”.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του AFP αναφέρθηκε στον παράλογο χαρακτήρα της δικαστικής απόφασης και, απευθυνόμενος στις ελληνικές αρχές, απαίτησε την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής, τους οποίους η Ελληνική γραφειοκρατία παρεμποδίζει στο να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην κατάθεση εφέσεως κατά της απαράδεκτης καταδίκης.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, αυτή είναι μόνο η πρώτη από τις ενέργειες που πρόκειται να λάβουν χώρα στην Αυστραλία για την διάδοση της θέσης των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής!

Δείτε περισσότερα: https://australiafirstparty.net/sydney-picket-demands-freedom-for-the-leadership-of-golden-dawn/

Exit mobile version