Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστές από όλο τον Κόσμο στο πλευρό της Χρυσής Αυγής

Έχει συμπληρωθεί ήδη ένας χρόνος από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ φυλάκιση του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικολάου Μιχαλολιάκου, καθώς και δεκάδων άλλων Συναγωνιστών, και ακόμη εκκρεμεί η καθαρογραφή της απόφασης του δικαστηρίου δίχως την οποία το Εφετείο δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει. Πιστεύουν ότι έχοντας τον Αρχηγό του Κινήματος στη φυλακή θα περιορίσουν την ΙΔΕΑ ΜΑΣ. Η ΙΔΕΑ μας, αυτό που πρεσβεύει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν έχει σύνορα. Το 3ήμερο που μας πέρασε, με πρωτοβουλία του Συναγωνιστή J. Saleam, προέδρου του Australia First Party και των Συναγωνιστών που είναι υπεύθυνοι στην μακρινή Αυστραλία για τη Χρυσή Αυγή ( Βαμιαδάκη Ηλία – Γραβριηλίδη Ιγνάτιο – Τσέρο Σακελλάριο ) πραγματοποιήθηκε δυναμική συγκέντρωση έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Σίδνεϊ, οπού έγινε σχετική ομιλία και ανάρτηση πανό για την ελευθερία της Χρυσής Αυγής ! 

Στην διεθνή αυτή διαμαρτυρία αλληλεγγύης για την Χρυσή Αυγή μεγάλη συμμετοχή υπήρξε και από τους Ευρωπαίους Αδελφούς μας. Συγκεκριμένα, οι Πολωνοί Συναγωνιστές μας από την Narodowe Odrodzenie Polski πραγματοποίησαν και αυτοί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία της Βαρσοβίας με ομιλίες και ανάρτηση πανό ( για τα οποια η πολωνική αστυνομία επιχείρησε να τους καταστείλει ) με τα οποία δήλωναν την αμέριστη στήριξη τους στο Κίνημα μας !

Στην Ιταλία, οι Εθνικιστές του Κινήματος Azione Frontale έδωσαν το παρών έξω απο την ελληνική πρεσβεία με τοιχοκόλληση προκυρήξεων οι οποίες έγραφαν ” Χρυσή Αυγή, η Καρδιά της Ευρώπης !” 

Τέλος, οι Ρουμάνοι Συναγωνιστές του Comunitatea Identitară România, ανήρτησαν πανό έξω απο την ελληνική πρεσβεία της Ρουμανίας με το οποίο ζητούσαν ελευθερία για τους πολιτικούς κρατούμενους του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η ΙΔΕΑ της Χρυσής Αυγής και αυτό που έχει καταφέρει ο Αρχηγός της τα τελευταία χρόνια, να δώσει δηλαδή μια νέα πνοή στους Εθνικιστές σε όλο τον κόσμο και να τους δείξει πως μπορείς να πετύχεις κάτι μόνο όταν το πιστεύεις και μάχεσαι σκληρά για αυτό, ένωσε τη Φωνή των Εθνικιστών σε Ευρώπη και Αυστραλία με τη δικιά μας Φωνή στην Ελλάδα. Οι πράγματικοι Εθνικιστές, αυτοί που δεν πουλήθηκαν και έμειναν Πιστοί στην Ιδέα, είναι στο πλευρό της Χρυσής Αυγής και του Νικολάου Μιχαλολιάκου.Ευχαριστούμε θερμά όλα τα Αδέλφια μας για την διεθνή στήριξη, αυτούς που τόσα χρόνια είναι στο πλευρό μας, τα νέα Εθνικιστικά Κινήματα που με θάρρος δηλώνουν την συμπαράσταση τους σε εμάς και τους οργανωμένους οπαδούς τόσων ομάδων οι οποίοι ήδη δρομολογούν παρόμοιες κινήσεις σε διάφορες χώρες. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ

Exit mobile version