Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ…


Φυσικά η νεόνυμφη της οπερέττας του Σακελλαρίδη που άρχισε να παίζεται το 1920, δεν είδε τον Πάπα! Τον είδε όμως η κ. ΠΤΔ μετά απο 101 χρόνια καθώς και αρκετοί άλλοι. Τι να γίνη; αυτά τα αξιώματα έχουν και τα τυχερά τους! Αγνοώ αν έχη ξανατοποθετηθή η σημαία στην αναλογη αίθουσα του “προεδρικού” μεγάρου ή ο πάπας θαύμασε τήν  κ. ΠΤΔ  με τη…γάτα της σύμφωνα με φωτογραφία απο γνωστότατη ιστοσελίδα που είχα δη προ καιρού… 

Γιατί ομως ο πάπας ήρθε στο ελλαδιστάν; Πλήν της ανταλλαγής διπλωματικά “παγωμένων ” φιλοφρονήσεων, τίποτε άλλο δέν συνδέει το ελλαδιστάν με το βατικανό! Γενικώς ο πάπας θεωρείται ένα πολύ σπουδαίο πρόσωπο παγκοσμίως!  Παρά λοιπόν την επισφαλή κατάσταση τής υγείας του, όπως διαβάζουμε στην διεθνή ειδησεογραφία, υπεβλήθη ΚΑΙ στην επιπλέον ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Λέσβο ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ  “ΔΟΜΕΣ” ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ, Ο ΑΡΧΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ DE FACTO ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΙΝ ΕΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ!!!;;; Αυτούς δηλαδή, που στο ελλαδιστάν της πείνας, (που μόλις αρχίζη), πετάνε στα σκουπίδια το δωρεάν φαγητό που πληρώνεται  από τη φορολογία, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ!!! (Μην ειπή κανένας ηλίθιος ότι  πληρώνουν οι ….ευρωπαίοι!).


Τι συμβαίνει; Είναι τόσο επείγουσα η εφαρμογή του σχεδίου kallergi και της παγκόσμιας κυβέρνησης; Είναι γνωστό ότι ο διεθνής σιωνισμός  “κινεί τα νήματα” για την παγκόσμιοποίηση και είχε επιμόνως υποστηριχθή ότι η στοά “Ρ-2” είχε άλλοτε πολλές “άκρες”στο βατικανό… Δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες για τώρα!


Αρκετές φορές έχουν λεχθή διάφορα για τους “πάπες”… Χρειάζεται πολλή μελέτη για να εκφρασθή μια βαρύνουσα γνώμη. Θα αναφέρω, απλά, μόνον τήν έντονη φημολογία για ανοχή του Πίου 12ου προς τον …Χίτλερ…καθώς και τον περίεργον (τουλάχιστον) θάνατον του Ιωάννη – Παύλου 1ου… Όταν είχε εκλεγή είχε ειπωθή ότι οι εκλέκτορες επιθυμούσαν μία μακρά παπική θητεία, λόγω του ότι ήταν σχετικά νέος! Είχε εκλεγή με 99 ψήφους ενώ ο δεύτερος είχε μόνον 11 και ένας άλλος 1…Πέθανε χωρίς εμφανή λόγο ακριβώς 33 ημέρες από την εκλογή του. Πάρα πολλα είχαν λεχθή  αλλά αποσιωπήθηκαν. Σημειωτέον ότι στους πάπες ΔΕΝ γίνεται νεκροψία, τουλάχιστον επισήμως αν και είναι γνωστό ότι έχη γίνη σε δύο από αυτούς!  


Παραμένει λοιπόν αναπάντητο το ερώτημα. Τελικά τι ήρθε να κάνη; Να έχη προσωπική γνώμη για τις αντοχές της Ελλάδας; και για πόση ανοχή ακόμα θα υπάρξη; Μα τα πλέον επίσημα πρόσωπα είπαν ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ότι, ακριβώς, οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα! Δηλαδή ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΟΡΙΟ!

Επί τόσα χρόνια, ποτέ κανείς, πλην της Χρυσής Αυγής δεν έχη ασχοληθή με το πόσους μπορή να χωρέση αυτή η καταδικασμένη, όπως φαίνεται, χώρα που μόνον υποχρεώνοντάς τους, όπως ήρθαν, έτσι και να φύγουν μπορή να σωθή πρίν να είναι πολύ αργά! Το σημείον “χωρίς επιστροφή” πλησιάζη! ( Αν δεν έφθασε ήδη).


Όποια και να είναι οι απάντηση , ο πάπας έφυγε …Εμείς μείναμε με τούς εγχώριους, αλάθητους παπίσκους, “ειδικούς” και πολιτικάντηδες και την κακομοιριά μας! Ο χειμώνας άρχισε… μαζί και οι συνέπειες από την απάνθρωπη εξόντωση της οικονομίας, την εγκατάλειψη της θεραπείας βαρύτατων παθήσεων και τις σοβαρώτατες ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις του εγκλεισμού,  στο όνομα του ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ “κορωνοϊός”, από τον οποίον τελικά όποιος ήταν να προσβληθή, το έπαθε! Τα περίφημα (μή) εμβόλια αποδείχθηκαν από πρακτικώς άχρηστα μέχρι επικίνδυνα. Ψάχνονται διάφοροι να βρούν γιατί έχουν αυξηθή οι θάνατοι στην Ελλάδα! Μιλάνε σοβαρά; Χωρίς να είμαι σοφός,  “ειδικός καθηγητής”, μάγος, μάντης κλπ ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, εδώ και πολύ καιρό, βασιζόμενος απλά σε κλινική πείρα μιας ζωής στην “πρώτη γραμμή “!


Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, την 14 Απριλίου 2020, δημοσιεύθηκε άρθρο  με τίτλο “Σκέψεις ενός εγκλείστου” όπου προβλέπονται  και εξηγούνται ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ οι τωρινοί επί πλέον θάνατοι και η δυστυχία που έρχεται ταχύτατα !


Όσο οι πολιτικάντηδες και οι σοφοί τους αφηνιάζουν για τα εμβόλια και τις ποινές για όσους δικαιωματικά αντιδρούν, η χώρα καταρέει, η βία αυξάνει, διάφορες συμμορίες εμφανίζονται συνεχώς! Εμβόλιο αντισυμμοριακό δεν υπάρχη φυσικά! Έγινε π.χ. επίθεση στον σταθμό του συντάγματος! Κανείς δεν παρακολουθεί τις κάμερες;; Οπουδήποτε θα έκλειναν τον σταθμό και θα τους παγίδευαν, στο ελλαδιστάν όχι! ΓΙΑΤΙ;;; Η φτώχεια είναι ακόμα στήν αρχή! Εκείνοι που δέν έχουν (ακόμα) επηρεασθή, απλά βλέπουν τα νέα για τον κορωνοϊό και παίρνουν την καθημερινή δόση τους τρόμου… Για τίς αρρώστειες που έχουν αφεθή στην τύχη τους επι τόσο καιρό ελάχιστοι μιλάνε!

Η Ελλάδα συνεχίζη την πορεία της στην Ιστορία! Βρίσκεται σέ άκρως ταπεινωτική και επικίνδυνη κατάσταση! Όλοι γνωρίζουν τούς υπεύθυνους! Όσοι τούς εξέλεξαν ας κάνουν ειλικρινή αυτοκριτική, άν τους έχουν αφήση διανόησιν οι από τηλεοράσεως  “θεοί “! Αλλοιώς “θα δούν τον …πάπα”, όπως δεν τον φαντάζονται!


Με την συνείδηση ήσυχη οι ΧΡΥΣΑΥΓIΤΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟYΝ! Κανείς να μήν το ξεχνάη αυτό…
Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version