Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μακρόν ετοιμάζει υποχρεωτικό εμβολιασμό. Θα ακολουθήσει κι ο Μητσοτάκης!

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, μπορεί σε όλα τα υπόλοιπα η χούντα Μητσοτάκη να παίρνει «γραμμή» από ΗΠΑ και Γερμανία, αλλά στα ζητήματα που αφορούν τον κορωνοϊό αντιγράφει ότι γίνεται στην Γαλλία!

Συνέντευξη, λοιπόν, στους τηλεοπτικούς σταθμούς TF1 και LCI έδωσε ο Μακρόν και στην κρίσιμη ερώτηση αν ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός, απάντησε ως εξής: «Αυτή η υπόθεση είναι υπαρκτή»

Προσέθεσε δε, ότι: «υπάρχουν λίγο πάνω από 5 εκατομμύρια συμπολίτες μας που δεν είναι εμβολιασμένοι και επομένως, τους καλώ να αναλάβουν την ευθύνη επειδή δεν είναι προστατευμένοι και βλέπουμε σήμερα πολλά κρούσματα στα νοσοκομεία ανθρώπων που δεν είχαν εμβολιαστεί. Εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε: αυτός είναι ο πρώτος πυλώνας».

Προφανώς, αμέσως μετά την γενική υποχρεωτικότητα στην Γαλλία, θα νομοθετηθεί υποχρεωτικότητα και στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν! Και επαναλαμβάνουμε, πως το μόνο που απασχολεί σοβαρά τον Μητσοτάκη είναι η ηλικία που θ’ αρχίζει η υποχρεωτικότητα: από τα 14 που ισχύει στην Αυστρία, από τα 11 που άφησε να εννοηθεί ο Μακρόν ότι θ’ αρχίζει η υποχρεωτικότητα στην Γαλλία («για τα παιδιά 5-11 είναι επιθυμητός ο εμβολιασμός τους, αλλά εξαρτάται από τους γονείς τους»), ή από τα… 5 έτη; 

(ΥΓ) 1: Αν και πολλοί λένε, πως επειδή είναι παραδόπιστος, είναι ικανός ν’ αρχίσει την υποχρεωτικότητα απ’ τα… νεογέννητα, για να μη χάσει τα ποσοστά επί των εμβολίων που καταβάλλουν ανελλιπώς οι φαρμακευτικοί κολοσσοί στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς του!

(ΥΓ) 2: Ελληνίδες και Έλληνες, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Exit mobile version