Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τις κλινικές δοκιμές, η Pfizer ζητά έγκριση για εμβολιασμό τριών δόσεων σε παιδάκια από 6 μηνών έως 5 ετών! 

Γράφαμε χθες, πως οι παγκόσμιοι αφέντες έχουν σκοπό να εμβολιάζουν ακόμα και τα βρέφη και κάποιοι μας θεώρησαν… υπερβολικούς.

Κι όμως, γίνονται ήδη κλινικές δοκιμές σε βρέφη, για να είναι η επόμενη ηλικιακή ομάδα στους εμβολιασμούς της νέας… κανονικότητας! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς οι… «ψεκασμένοι», «συνωμοσιολόγοι», κ.τ.λ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είπε η Κάθριν Γιάνσεν, επικεφαλής της έρευνας εμβολίων της Pfizer, σε τηλεδιάσκεψη με επενδυτές και αναλυτές, σε συνεχιζόμενες κλινικές δοκιμές, η Pfizer εξέτασε 3 μικρογραμμάρια του εμβολίου – το ένα δέκατο της δόσης για ενήλικες – σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως τις ηλικίες κάτω των 5 ετών. Και απεφάνθη, ότι μετά από δύο δόσεις, τα παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 2 ετών παρουσίασαν μια ανοσολογική απόκριση που ήταν συγκρίσιμη με αυτή των ατόμων ηλικίας 16 έως 25 ετών. Όμως τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών δεν έκαναν το ίδιο, οπότε η εταιρεία θα τους χορηγήσει και Τρίτη «ενισχυτική» δόση. Και για να μην έχουν… παράπονο τα μικρότερα, οι τρεις δόσεις θα χορηγούνται πλέον σε όλα τα παιδιά, ηλικίας 6 μηνών έως κάτω των 5 ετών! 

Επιπλέον, η Pfizer θα ζητήσει –και θα πάρει βεβαίως!- έγκριση για μια «σειρά τριών δόσεων» για τα παιδάκια! Έτσι, «θα έχουμε μια συνεπή προσέγγιση εμβολίου τριών δόσεων για όλες τις ηλικίες», είπε η Γιάνσεν!

Δεν είναι… θαύμα;

(ΥΓ): Θυμηθείτε το: μετά από τα βρέφη, σειρά για εμβολιασμό θα πάρουν τα κατοικίδια ζώα! Μετά από «επιστημονικές έρευνες» που θα «αποκαλύψουν» πως δήθεν κι αυτά νοσούν και μεταδίδουν τον ιό στους ανθρώπους! 

Exit mobile version