Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Τα ετεροβαρή πολιτικά καθεστώτα τής κατοχής είναι αναλώσιμα εκτελεστικά όργανα των εντολών και μεθοδεύσεων τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Δεν διαθέτουν λογική παρά μονάχα αλαζονεία και ιδιοτελή συμφέροντα. Όμως ο παγκόσμιος εντολέας υλοποιεί τον κεντρικό σχεδιασμό τής πτώσης των εθνών και τής μείωσης τού ανθρώπινου πληθυσμού, σχεδιασμό στον οποίο η εγκληματική πολιτική συμμορία τής αστικής δημοκρατίας συμμετέχει συνειδητά, τόσο στην κατεχόμενη Ελλάδα μας όσο και στα λοιπά κατεχόμενα έθνη. Όμως οι ευθύνες των κακουργηματικών πράξεων δημιουργούν τριγμούς και ρήγματα στο ψευτορωμέϊκο με τις βολές ανάμεσα στους ανθέλληνες από εκείνους που ψάχνουν σανίδες σωτηρίας απέναντι στην οργή τού λαού. 

Από την αλαζονεία μέχρι την αποκάλυψη τού εγκλήματος μια ανάσα δρόμος είναι η απόσταση. Το σχέδιο τής παγκοσμιοποίησης θέλει λίγους ραγιάδες, φτωχοποίηση, πολιτειακή ανωμαλία, οικουμενική διακυβέρνηση και πρόσδεση στα δουλικά δεσμά τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο φόβος όμως ανοίγει στόματα. Είναι ο φόβος που διακατέχει τα μέλη τής μίας και μόνης εγκληματικής συμμορίας τής διορισμένης πολιτικής τάξης. Κι έτσι μάθαμε για το ιατρικό πόρισμα που καταγράφει την απώλεια τής ζωής 1500 αδικοχαμένων ελληνικών ψυχών με αφορμή ή επιβάρυνση τής υγείας από τον κατασκευασμένο κορονοϊό διότι τα νοσοκομεία πάσχουν από έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού που έχει διωχθεί από τη θέση του ως ανεμβολίαστο και διότι έχουν γίνει διασωληνώσεις εκτός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, στέλνοντας ζωές στο θάνατο. Αν προσθέσουμε πληροφορίες για παντελή έλλειψη αποστειρώσεων των μηχανημάτων διασωλήνωσης και πρόσθετες ακόμη σκόπιμες ή μη παραλείψεις, αντιλαμβανόμαστε ευθέως το συντελεσθέν κακούργημα. 

Το ιατρικό πόρισμα για τις συνθήκες απώλειας τής ζωής των άτυχων συμπατριωτών μας είπαν ότι αφορά το διάστημα από το Σεπτέμβριο τού 2020 έως τον Μάιο τού 2021. Αυτό με πολύ απλά ελληνικά σημαίνει ότι από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο που διανύουμε ουδεμία ενημέρωση παρασχέθηκε στον ελληνικό λαό και ως εκ τούτου με το πόρισμα στα κυβερνητικά συρτάρια, η απαράδεκτη και δόλια κατάσταση στα νοσοκομεία συνεχίστηκε προσθέτοντας κι άλλους νεκρούς συνέλληνες. Κι όμως, οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως τής δημοσιότητας αντί να προκαλέσουν παρέμβαση τής δικαιοσύνης με αίτημα ακόμη και των δήθεν αντιπολιτευόμενων κομμάτων, είδαμε τούς πολιτικούς συνεταίρους και τα λοιπά κόμματα τού ελληνόφωνου νεοταξισμού να προβαίνουν σε διορθωτικές νουθεσίες προς την κυβέρνηση. Πηγαίνετε σε εκλογές αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο, θα έπρεπε να είχε ζητήσει συγνώμη ή να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και σιγή ιχθύος των υπολοίπων. 

Την ίδια στιγμή στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας δυστυχώς είχαμε απώλειες ανθρωπίνων ζωών. Παράλληλα στο εξωτερικό ιατροί ανεξάρτητοι από τις νεοταξικές κατευθύνσεις προσθέτουν ανησυχητικές πληροφορίες για τα εμβολιαστικά χαράγματα τής γονιδιακής μετάλλαξης και τής ψηφιακής ταυτοποίησης. Μιλούν για μαζικές αυτοεπιθέσεις τού ανοσοποιητικού συστήματος σε όλα τα κύτταρα τού σώματος με ευθύνη των εμβολίων, για θανατηφόρα αίτια σκοπίμως ανεντόπιστα, μέχρι και για προμελετημένα εγκλήματα με σκοπό τη γενοκτονία τού πληθυσμού όπως ειπώθηκε από γιατρό στις ΗΠΑ. Στο δε κοινοβούλιο τής ελληνόφωνης πολιτικής συμμορίας τα κόμματα συγκλίνουν και ο Κουρουμπλής τού ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για δολοφόνους διαγράφηκε. Κι έτσι τα θρασίμια που αποτελούν τα εκτελεστικά όργανα τής παγκοσμιοποίησης των σταυρωτήδων, αυτοί που είχαν το θράσος να ανοίξουν το στόμα στη Χρυσή Αυγή για δήθεν εγκληματική συμμορία γιατί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στέκει αγέρωχο ως η φωνή τού ελληνικού λαού, τώρα οι ελληνόφωνοι σταυρωτήδες θα εκτελέσουν τις εντολές που έχουν λάβει για να σχηματίσουν προφανώς την επόμενη οικουμενική διακυβέρνηση. 

Ο δρόμος τής σχεδιαζόμενης μεγάλης αστικής δημοκρατικής διακυβέρνησης ετοιμάζεται μέσα από το μείγμα τής φτώχειας και τού υγειονομικού φόβου που μεθοδεύεται από τούς πολιτικούς συνεταίρους τού ψευτορωμέϊκου. Στην κυβέρνηση λαλούν ήδη ότι τα εμβόλια είναι οπωσδήποτε η ενδεδειγμένη λύση που χρειάζεται. Όμως κατά τούς βραδύνοες προδότες επιβάλλεται πρόσθετη ενίσχυση μέτρων, γιατί οι μεταλλάξεις τού κορονοϊού ξεγλιστρούνε. Κι έτσι τα περιοριστικά μέτρα που φτιάξανε για να παγιδεύσουν τούς ανεμβολίαστους θα τα επεκτείνουν τώρα στον γενικό πληθυσμό. Μιλάνε για μέτρα τύπου μάσκα για όλους παντού, απαγόρευση συναθροίσεων, κλείσιμο σχολείων και νυχτερινής ζωής. Τα μέτρα και τα λουκέτα εναλλάσσονται με ενδιάμεσο σκοπό τον γενικό εγκλεισμό και τελικό στόχο τον γενικό εμβολιασμό των ραγιάδων, με την φτωχοποίηση να σπρώχνει τον φόβο βλάβης τής υγείας. Κι όλα αυτά από ένα καθεστώς που έχει λυσσάξει στο περιθώριο των εξελίξεων εντελώς σκόπιμα και πάντα διατεταγμένα να προβαίνει στην προώθηση τής ομοφυλοφιλίας μέσα από σχολεία και συγγράμματα με τις οδηγίες τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης μέχρι την εξίσου σκόπιμη κλιματική αλλαγή και την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών. 

Οι αποκαλύψεις τής φρίκης κορυφώνονται. Το πολιτικό κατεστημένο θεωρεί ότι είναι αήττητο. Αλλοιώνει την δημόσια υγεία, το περιβάλλον, την οικογενειακή επιβίωση με την ακρίβεια στα αγαθά και τα καύσιμα, την Ελλάδα την ίδια που την θέλει παραδομένη στην ξενοκρατία και την λαθρομετανάστευση χωρίς Έλληνες. Το σχέδιο τής οικουμενικής κρίσης των παγκοσμιοποιητών παρελαύνει στην Ιερή Ελλάδα μας που γνωρίζει την πιο βρώμικη εσωτερική κατοχή. Η Ελλάς όμως πρέπει να συγκροτήσει μια εθνική γραμμή αντίστασης απέναντι στην διεθνιστική λαίλαπα μέσα από μια γραμμή συνεννόησης τού πιστού σε Θεό και Ελληνική Φυλή λαού. Αυτό ακριβώς που πρέπει να πράξει κάθε έθνος που θέλει και αξίζει να ζήσει. Η πολιτική φωνή συνεννόησης των πιστών Ελλήνων είναι σαφέστατα το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα. Μοχλός πίεσης είναι η ανασύνταξη τού Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Είναι η απόφαση ότι ο ίδιος ο λαός που συγκροτεί το Ελληνικό Έθνος οφείλει να λάβει στα χέρια του και να ασκήσει τις εξουσίες στο όνομα τής αδιατάρακτης Ελληνικής Φυλής με σκοπό την υλοποίηση των δικαίων και των συμφερόντων της για την βιολογική συνέχεια, αυθυπαρξία, επιβίωση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση τού Ελληνισμού.

Να λάβει λοιπόν το Ελληνικό Έθνος την ζωή του, τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση αυτών στα χέρια του. Να πραγματώσουμε μια Εθνική Λαοκρατία. Οι διαβουλεύσεις τού λαού, τα εκτελεστικά όργανα και οι νομοθετικές ρυθμίσεις να ορίζονται και να διαμορφώνονται απευθείας με εσωτερικές διαδικασίες δίχως την παραμικρή διχαστική και εξωτερική παρέμβαση. Καμία πολυπολιτισμική και παγκοσμιοποιητική πρόσμιξη δεν έχει θέση στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Όσοι πλήττουν το δικαίωμα στην ανθρώπινη ζωή, στην εθνική κυριαρχία και στην εθνική αυθυπαρξία, όσοι απομειώνουν τον ελληνικό πληθυσμό και την Ελλάδα θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Προδότης στα ιερά μας χώματα ούτε ένας. Αυτοί που μάς κουνάνε το χέρι σε διεθνές επίπεδο σύντομα δεν θα μπορούν να το κάνουν εξαιτίας τής έκρηξης των γεωπολιτικών ισορροπιών που οι ίδιοι φέρνουν. Η ελληνική πολιτική διοίκηση, η ευρωστία τού ελληνικού λαού, η θωράκιση τής εθνικής ασφάλειας τής Ελλάδος μας, η ανάπτυξη των Ελλήνων και η ισχύς τής Πατρίδος μας είναι υπόθεση εσωτερική. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού περνά, ανήκει και επιτυγχάνεται μέσα από πιστές ελληνικές καρδιές και ικανά ελληνικά χέρια. 

Exit mobile version