Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δώρο από την κυβέρνηση των “τουρκοφάγων” της ΝΔ σε Τούρκους φορτηγατζήδες.

Καθημερινά η κυβέρνηση ΝΔ δίνει “χαστούκια” στην Τουρκία όπως μας λένε τα κανάλια βέβαια… Όλα αυτά σαν φαντασίωση, ως “virtual reality” από τα κανάλια πολυτελείας, των οποίων οι “νταβατζήδες” κάνουν χρυσές μπίζνες με τους Τούρκους. Όπως μπίζνες με την Τουρκία κάνει και το ίδιο το ελληνικό(;) κράτος, που αγοράζει μέχρι και τρόφιμα για τον Στρατό μας από την Τουρκία. Κατά τα άλλα ο Κυριάκος και ο Δένδιας παριστάνουν τους “τουρκοφάγους”. Πόσο ειλικρινείς είναι στην δήθεν “αντιτουρκική” πολιτικής της μας το λέει και η παρακάτω είδηση: 

“Χάρισαν στους Τούρκους επιπλέον 31.000 άδειες για μεταφορές! 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών (ΟΦΑΕ). Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Κενανίδης, διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι το υπουργείο ύστερα από διμερή συνεργασία και διαπραγματεύσεις που διεξήγαγαν διευθυντικά στελέχη του παραχώρησε όσα ζήτησε η Τουρκία σε ποσοστώσεις στο θέμα των διελεύσεων φορτηγών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΟΦΑΕ, το υπουργείο “χάρισε” στους Τούρκους μεταφορείς 11.000 επιπλέον άδειες για το επόμενο έτος, καθώς και 20.000 επιπλέον τράνζιτ άδειες, χωρίς τέλη από τις οποίες το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει απώλειες της τάξης των 2.000.000 ευρώ ετησίως. “Παρά τις διαμαρτυρίες μας, ότι υπάρχουν διαθέσιμα φορτηγά ελληνικών συμφερόντων και μάλιστα με ανταγωνιστικά κοστολόγια, αφαίρεσαν από όλους εμάς τους Έλληνες μεταφορείς το μεταφορικό έργο παραδίδοντάς το σε τουρκικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας” λέει ο Απόστολος Κενανίδης.”

Exit mobile version