Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι που θα έπαιρναν την ελευθερία τους πίσω! Μόνο με rapid test η είσοδος και των εμβολιασμένων σε εστίαση και κέντρα διασκέδασης;



Σύμφωνα με  πληροφορίες που μετέδωσε το mega, αντικείμενο της σύσκεψης Μητσοτάκη-Πλεύρη-Τσιόδρα ήταν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στις γιορτές, για να μην υπάρξει νέο κύμα κορωνοϊού μετά απ’ αυτές.

Μεταξύ των μέτρων που προτάθηκαν, ήταν να ισχύσει υποχρεωτικό αρνητικό rapid test για την είσοδο σε καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης και για τους εμβολιασμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θέμα αυτό έθεσε ο Τσιόδρας, λέγοντας στους συνομιλητές του πως πολλοί εμβολιασμένοι έχουν την εντύπωση πως είναι απολύτως ασφαλείς και λειτουργούν ανεξέλεγκτα, μην κάνοντας τεστ τεστ ούτε όταν έχουν συμπτώματα. 

Οι Μητσοτάκης και Πλεύρης συμφώνησαν μεν, αλλά αντέτειναν ότι αν ισχύσει τέτοιο μέτρο καταρρέει το αφήγημα ότι όσοι εμβολιάζονται παίρνουν την ελευθερία τους πίσω και μετά δε θα εμβολιάζεται κανένας! 

Μένει να δούμε τι θα προτιμήσουν: να στενοχωρήσουν την υπάρχουσα «πελατεία» και να χάσουν νέους «πελάτες», ή να έρθουν αντιμέτωποι με νέο κύμα κρουσμάτων, διασωληνώσεων και θανάτων μετά τις γιορτές!

Exit mobile version