Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΛAΔΑ , ΘΡΗΣΚΕIΑ , “ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ”, κλπ…


1/ ΘΡΗΣΚΕIΑ…

Μήπως δεν έχω καταλάβη; Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε “Αγαπάτε αλλήλους” ή  ΜΙΣΕIΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ; Αν διαβάση κάποιος τα όσα λένε υπερβολικά πολλοί “χρυσοστόλιστοι ρασοφόροι”, μάλλον το δεύτερο! Πού βρέθηκε τόσο κρυμμένο μίσος, τόση αθλιότητα; Πώς υπάρχουν δίπλα μας τόσες ψυχές πνιγμένες στο δηλητήριο; Ήταν αρκετή μία  κατασκευασμένη  επιδημία για να μετατρέψη όλους αυτούς σε ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Μα πόσα απωθημένα πάθη είχαν ώστε να ξεχειλίσουν τόσο εύκολα; Δέν χρειάζεται να απαριθμήσω ή να αναδείξω τίς εκφράσεις τους! Είναι πασίγνωστες! Μας τις …εξεμούν κατά πρόσωπο! Δέν κρύβονται! Δεν μιλούν καλυμμένα! Γίνονται ποταμοί δηλητηρίου! Συναγωνίζονται σε διαλάλησιν  ΜΙΣΟΥΣ γιά … χριστιανούς! Όσοι δεν μιλούν, φυσικά συντάσσονται και είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!


Καθημερινά σχεδόν ξεφυτρώνη και κάποιος καινούργιος και συμμετέχει στην δηλητηριώδη χορωδία! Υποτίθεται ότι είναι μορφωμένοι! Πάμπολοι σημαίνοντες ΑΛΗΘΙΝΟΙ  ΙΑΤΡΟΙ  καταρρίπτουν καθημερινά, παγκοσμίως τα βλακώδη αφηγήματα που λυσσωδώς υποβάλλονται στόν λαό, εκείνο τό λαό που εθελοντικώς τάχθηκαν να οδηγήσουν σε οδούς ψυχικής ανατάσεως και γαλήνης! Αυτοί κωφεύουν! Συνεχίζουν την έκχυσιν δηλητηρίου! Έφθασαν σε ορισμένο αξίωμα! Τί ανάγκη έχουν πλέον; Γιατί δεν ασχολούνται με την καταπράυνσιν των παθών που οι ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ επιβάλλουν στον ακόμη (για πόσο;) ακολουθούντα τον Χριστιανισμόν Ελληνικό Λαό; Πώς αποφασίζουν να εμπλακούν σε αυτή την δήθεν “ΙΑΤΡΙΚΗ” διαμάχη, η οποία αποσκοπεί αποκλειστικά στην ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΡΩΝΤΑΙ ΩΣ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΝ”; Κάποτε η τραγωδία της δήθεν πανδημίας θα τελειώση … Είτε με την Συντριβήν, είτε με την Νίκη των δυνάμεων του Σκότους που με την στάσιν τους ΑΦΡΟΝΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ!
Ό,τι κι άν γίνη θα βρεθούν απέναντι σε αυτούς που με χυδαίο μίσος εξυβρίζουν τώρα! ΟΧΙ ΣΤΟΝ …ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ! 
Ο ΛΑΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΗ! ΘΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΥΘΥΝΕΣ! ΘΑ ΕΧΗ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ “ΞΥΠΝΗΣΗ”, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟΝ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ!
Οι πύλες της ΕΠΙΓΕΙΟΥ ΚΟΛΑΣΕΩΣ θα είναι ανοιχτές!!! Καί στην κόλαση δεν υπάρχη συγχώρησις …

 2/ DREI PROFESSOREN , VATERLAND VERLOREN ! Καθηγηταί τρείς, και εχάθη η πατρίς !Otto von Bismark …πασίγνωστα τα λόγια του!(Δέν ήταν φασίστας, ναζί, ούτε χρυσαυγίτης)
Κάποτε, ο τίτλος του “καθηγητή πανεπιστημίου”, εξέπεμπε μιαν αναμφισβήτητην αίγλη… Ήταν ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ! Αυτός που δημιουργούσε επιστήμονες, ενώ ο ίδιος είχε περάση σε ένα ανώτατο επίπεδο! Τώρα, “καθηγηται” αποκαλούνται, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, ένας εσμός ανθρωπαρίων που δεν έχουν διδάξη τίποτα σε κανέναν και εάν έχουν, αμαύρωσαν αυτόν τον τίτλον μέ τις συνεχώς αντικρουόμενες μπούρδες, (συχνα αντικρούουν και τον εαυτό τους !) που συνεχώς εξαπολύουν προς διευκόλυνσιν των παντοειδών υποτελών, σε κάποιο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, γιά την επιβολή της παγκόσμιας δουλείας, της παγκοσμιοποίησης και της δημιουργίας του “ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥ”! Ορισμένοι, λαλίστατοι, έχουν ειπή επανειλημμένως καί απο τηλεοράσεως, τέτοιες τερατολογίες ώστε δέν προκαλούν πλέον οργήν αλλά πηγαίον γέλωτα, μετά καταλλήλων σχολίων…   Απορίας άξιον είναι που βρέθηκαν τόσοι “καθηγηταί” πρόεδροι ή  διευθυνταί; Σάν μαρουλόφυλλα μοιράζονται οι τίτλοι; Κάποιον, τον ξεφτίλισε προ καιρού γραπτώς και επωνύμως άλλος Ιατρός και βουλευτής, χωρίς να ακουστή η παραμικρή απάντησις! Συνεχίζη απτόητος! Καταλαβετέ το. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο!!! Τι έγινε; τα ξεχάσατε; Δεν ανακόπτεται εν εξελίξει επιδημία με  πειραματικά και όπως φαίνεται άχρηστα και επικίνδυνα, λεγόμενα, εμβόλια! Μονο με σωστή νοσηλεία και με ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ; 
Γιατί ανεχθήκατε την απόλυση χιλιάδων υγειονομικών εν μέσω επιδημίας;;; Αυτό αντιστοιχεί με απομάκρυνσιν από το πεδίο μάχης ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ! Αλήθεια στα στρατοδικεία πώς θα χαρακτηριζόταν κάτι τέτοιο;
Και γιατί παρακαλώ; Μήπως γιατί “διασπείρουν” τον “ΙΟ” σας χωρίς να έχουν συμβάλλει στην ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ”! Της “πραμάτειας” κάποιων δηλαδή! Αυτή τελικά είναι η διαφορά τους από τους υποκύψαντας ή τρομοκρατηθέντας “εμβολιασμένους”;;; Τελικά έγινε παραδεκτόν ότι ΚΑΙ οι…”καλοί” εμβολιασμένοι, Μολύνονται, Μεταδίδουν, Αρρωσταίνουν και Πεθαίνουν!


Δεν θα συνεχίσω άλλο γι αυτούς! Μόνο μια απορία θα εκφράσω: Αυτοί επηρεάζουν τους πολιτικούς ή το αντίστροφον; ή έχουν γίνη “σούπα” όλοι μαζί; Εν κατακλειδι Καθηγητάδες Ξεφύγατε! Για να προωθήσετε την συχνά αμφίβολη “προσωπικότητά” σας, θα καταλήξετε να προκαλέσετε κοινωνικήν ρήξιν (για να το ειπώ ήπια) και τότε το…” ακαταδίωκτον “… ας το αφήσουμε καλύτερα…!!!


 3/ ” κλπ “Σε αυτή την ενότητα υπάγεται τεράστιος αριθμός απο …ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ! Διάφοροι πολιτικάντηδες, συχνά μιάς χρήσεως, κολλημένοι στήν καρέκλα, (όσο κρατήση), διαγκωνίζονται με εκβάλλοντες τόνους Σιέλου “δημοσιογράφους” και με πολλούς έντρομους επηρεασθέντες από την, άριστα οργανωμένη, προπαγάνδα πολίτες! Αρκετοί, αμαθείς, ημιμαθείς ή απλά ψυχοπαθητικοί, προσπαθούν να βρούν μια ευκαιρία, να προβληθούν στο “γυαλί”, και την βρίσκουν, εφ όσον προτίθενται να υμνήσουν τον …Νέο  Μωυσή  και το πώς μας έσωσε!!! 

Συγχρόνως, όλα τα πάθη πολλών και οι ανωμαλίες τους, πού τώρα (;;;) αποτόμως και σωρηδόν ανεκαλύφθησαν, υπερπροβάλλονται μαζί με καταιγισμόν οπισθίων και εμπροσθίων διαφόρων …καλλονών, (συχνότατα κατασκευασμένων από πλαστικούς χειρουργούς), πρός αποπροσανατολισμόν των, αφθόνων όπως φαίνεται, λιγούρηδων που ” μή…δυνάμενοι…, προσφεύγουν εις την λεγόμενη “οφθαλμοπορνεία”, τουρκιστί: banistir, αναμένοντες από τους αφροασιάτες να γ@@@σ@@ν και να λύσουν το  “δημογραφικό  πρόβλημα”! Εν τω μεταξύ η κοινωνία καταρρέει! Το πρόγραμμα “ακύρωσις ή γελοιοποίησις των χριστουγέννων” πηγαίνη θαυμάσια …όπως είχε προβλεφθή πολύ καιρό πρίν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αμέσως μετά θα βρεθή άάάλλη μετάλλαξις για τις απόκριες και άλλη για το πάσχα…. και ούτω καθεξής! 

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!
Κώστας Παπαδημητρίου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version