Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας τελείωσε το αφήγημα της «πανδημίας ανεμβολίαστων»! Lockdown μόνο για εμβολιασμένους σε γήπεδα και κέντρα διασκέδασης!

«Εμβολιαστείτε, για να πετάξετε τις μάσκες», έλεγε το σύνθημα της χούντας Μητσοτάκη. Τελικά, από σήμερα επιστρέφουν παντού οι μάσκες, που ήταν «το εμβόλιο πριν από το εμβόλιο» – κι αυτό ο Μητσοτάκης το είχε πει, στις 22/10/2020! Μόνο που τώρα δε βρισκόμαστε στο πριν, αλλά στο μετά το εμβόλιο, στο πολύ μετά…

«Εμβολιαστείτε, για να πάρετε την ελευθερία σας πίσω», ήταν το δεύτερο σύνθημα της χούντας Μητσοτάκη. Που δια του εκπροσώπου της, Κούλη Μητσοτάκη, είχε χαρακτηρίσει στις 03/11/2021 το τελευταίο κύμα του κορωνοϊού «πανδημία των ανεμβολίαστων»!

Όμως, όπως όλα δείχνουν, στις 3 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί περιορισμός στο ωράριο των κέντρων διασκέδασης μέχρι τις 12 το βράδυ, δηλαδή ουσιαστικά… λουκέτο!  

Καθώς, σύμφωνα με τον Πλεύρη: «Οι χώροι υπερμετάδοσης κατά βάση δεν είναι οι χώροι της τυπικής εστίασης. Είναι οι χώροι που υπάρχει περισσότερη παρουσία διασκέδασης, δηλαδή η βραδινή διασκέδαση».

«Χώροι υπερμετάδοσης», ενώ στα κέντρα διασκέδασης έχουν δικαίωμα να μπαίνουν ΜΟΝΟ οι εμβολιασμένοι; Ουάου!

Επιπλέον, αναμένεται να απηγορευθεί και η παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα, καθώς σύμφωνα πάντα με τον Πλεύρη: «από 3 Γενάρη θα πάμε σε ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα είτε καθόλου. Θα βλέπουν είτε τηλεοπτικά την ομάδα τους είτε σε μικρό ποσοστό στα γήπεδα. Στα γήπεδα δυστυχώς οι φίλαθλοι δεν τηρούν το μέτρο της μάσκας. Θα μας υποχρεώσουν οι φίλαθλοι τα μέτρα που θα πάρουμε να είναι περιοριστικά».

Ουάου, δύο και τρεις φορές! Καθώς, ως γνωστόν και στα γήπεδα έχουν δικαίωμα να μπαίνουν ΜΟΝΟ οι εμβολιασμένοι!

Άρα, lockdown και στους εμβολιασμένους! Μα πως, αφού πρόκειται για… «πανδημία ανεμβολίαστων»; Ή μήπως δεν… ;

Exit mobile version