Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τζάμπα μάγκες» της ΝΔ οι «ακροδεξιοί»… ντάγκες

Σε… πολύ δύσκολη θέση –και μάλιστα χριστουγεννιάτικα- έφερε τους «ακροδεξιούς» της Νουδού ο εκλεκτός του -αφωρισμένου!- Μητσοτάκη, Μόσιαλος, με το χλευαστικό σχόλιό του στο Facebook για την Πίστη των Ελλήνων.

Μάλιστα, την κατάσταση επιδείνωσε και η αντίδραση της Ιεράς Συνόδου, καθώς το θέμα αναδείχθηκε και ο χλευασμός μαθεύτηκε απ’ όλους!

Έτσι, αναγκάστηκαν να πάρουν θέση, για να μην δυσαρεστηθεί το… ποίμνιό τους. 

Απαντήσεις στην πρόκληση του Μόσιαλου έδωσαν οι –γνωστοί και μη εξαιρετέοι- Κυρανάκης, Μπουμπούκος, ο… «εντός, εκτός και επί τα αυτά» της ΝΔ, Μπογδάνος και η Κεραμέως, βεβαίως-βεβαίως. 

Μόνο που στις «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» απαντήσεις τους, κάτι… ξέχασαν οι «τζάμπα μάγκες»: να απαιτήσουν από τον Κούλη τους να απομακρύνει πάραυτα τον βλάσφημο από τη θέση του εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό. Γιατί άραγε ήτανε τόσο… ξεχασιάρηδες; 

(ΥΓ): Σύμφωνα με τον έτερο εκλεκτό του αφωρισμένου Μητσοτάκη, Πέτρο Τατσόπουλο, όσοι αντέδρασαν στην πρόκληση Μόσιαλου είναι… «βλαμμένοι». Χωρίς βεβαίως κάποιος από τους «βλαμμένους» να τολμήσει να του απαντήσει…

Exit mobile version