Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΚΡΑΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ , ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ !!! 

Αρα γε, πόση σημασία έχη η Θρησκεία για  τους ταγούς της εκκλησίας οι οποίοι χάριν αυτής υπάρχουν;
Ανέχθηκαν την απεικόνισιν Χριστού και Παναγίας, ώς Ινδιάνους της φυλής Σεγιέν σε βιβλίο θρησκευτικών, μαζί με ένα ηλίθιον ποιηματάκι!
Ανέχθηκαν την εμφάνισιν Χριστού και Παναγίας με μορφήν αρουραίων απο κάποιον, λεγόμενο δημοσιογράφο. Ως συνήθως μόνον ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ αντέδρασε σαν ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ…


Έκδόθηκε μία χλιαρή ανακοίνωσις για την προχθεσινη αισχρή ΥΒΡΙΝ κυβερνητικου παραγοντος,  για την Παναγίαν! 
Αν κάποιος και μάλιστα κυβερνητικός, διέπραττε κάτι παρόμοιον σε μωαμεθανική χώρα, ποια θα ήταν η τιμωρία του; Γιά σκεφθήτε!
Η μόνη ορθή αντίδρασις θα ήταν ή απαίτησις αμέσου δηλώσεως μεταμέλειας ΔΗΜΟΣΙΩΣ, και η απομάκρυνσίς του από κάθε κυβερνητικόν έργον,  αλλοιώς θα εκινείτο κατεπειγόντως η διαδικασία ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ του! Βέβαια δεν είναι αναμενόμενες τέτοιες αντιδράσεις όταν σωρηδόν, διάφοροι, λεγόμενοι ιεράρχαι, ασχολούνται με την χυδαίαν καθύβρισιν πιστών και επεμβαίνουν σε δυσκολώτατα θέματα …Ιατρικής, συμμετέχοντες στην εξυπηρέτησιν συμφερόντων, των οικουμενιστών ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!! Δεν ήμουν ποτέ αυτό που πολλοί ονομάζουν “θρησκόληπτος” αλλά δεν μπορώ να μήν αηδιάσω από αυτή τη συμπεριφορά!


Και θα εκφράσω με πολύ λίγα λόγια μια άλλη απορία! Προ ημερών ένας μητροπολίτης συνέστησε να κρατούνται τηλεφωνικώς θέσεις στις… εκκλησίες! ( ισχύη ακόμα αυτό;;;) Μήπως μπέρδεψε τις εκκλησίες με νυκτερινά κέντρα; Μήπως θα δούμε και διαδικασίες κρατήσεως “πρώτο τραπέζι πίστα” και …κατάλληλες ταξιθέτριες; Δέν γίνεται κατά παραγγελίαν η προσευχή! Δεν μπορή κανείς να απαγορεύση την είσοδο στις εκκλησίες !
Μπορώ να γράψω πολλά για τις εκκλησίες και την μεταδοτικότητα! Επιφυλάσσομαι!
Δεσποτάδες, μαζευτείτε! Οδηγείτε την Θρησκεία, δηλαδη έναν απο τους ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ πρός την διάλυσιν ..Μαζί με τους πολιτικάντηδες και τους “ειδικούς”, δυστυχώς αποκαλουμένους “ιατρούς” ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΝ!!! Δεν αξίζη να ασχολείται κάποιος με εσάς ! Αυτο γελοιοποιείσθε! ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΆ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!
Και τώρα συνεργασθήτε με τους υπόλοιπους για την ακύρωσιν των  εορτών Θεοφανείων, Απόκρεω, ΠΑΣΧΑ! Έχετε δουλειά μπροστά σας…ξεκινήστε!


Κώστας Παπαδημητρίου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version