Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

     Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ 


               

Ζώντας την σημερινή καθημερινή οδυνηρή πραγματικότητα, του αριθμού των κρουσμάτων και των νεκρών του κορωνοϊού, διαπιστώνουμε ότι το μίσος των ηγετών των κομμουνιστών και των φιλελέ συνοδοιπόρων εναντίον της Χρυσής Αυγής, ξέσπασε τελικά στα κεφάλια του πολυβασανισμένου και αθώου Ελληνικού λαού.
Η  παράνομη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν την 7η Οκτωβρίου του 2020, έξω από το Εφετείο, (εν μέσω αυστηρής καραντίνας και την ώρα που απαγορευόταν συγκέντρωση άνω των 9 ατόμων), και που έγινε γιά να εκβιαστούν οι δικαστές και να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή, ήταν  η απαρχή της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, με αποτέλεσμα σήμερα τα κρούσματα να ξεπερνούν τις 28.000 ημερησίως και οι νεκροί τους 100!

Όσοι αμφιβάλλουν δεν έχουν παρά να προσφύγουν στα επίσημα στατιστικά στοιχεία του  ΕΟΔΥ, που αφορούν το από τότε μέχρι σήμερα  χρονικό διάστημα των 15 μηνών, τα οποία το επιβεβαιώνουν.

Κάποιοι τότε, (όπως ο μέγας και πολύς Άδωνις Γεωργιάδης), είπαν ότι η παράνομη συγκέντρωση των 20.000 έξω από το Εφετείο, εν μέσω καραντίνας, έγινε γιά «ιερό σκοπό» !! Γιά την καταδίκη δηλαδή της Χρυσής Αυγής! Αν η καταδίκη και η φυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των στελεχών, ήταν «ιερός σκοπός», ο σημερινός μέσος ημερήσιος αριθμός νεκρών, που ξεπερνά την εκατόμβη και που είναι αποτέλεσμα του «ιερού σκοπού τους»,  τι είναι και πώς το αποκαλούν;

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Αν σήμερα υπάρχει μιά εγκληματική οργάνωση και εγκληματική συμμορία στην Ελλάδα, αυτή δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά εκείνη των κομμουνιστών και των  φιλελέ συνοδοιπόρων, που παραμένει ασύλληπτη και ατιμώρητη και η εγκληματική της δράση αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας των Ελλήνων, αφού κάθε μέρα που περνάει οδηγεί ένα Ελληνικό χωριό στον γκρεμό και στον θάνατο.

Η 7η Οκτωβρίου του 2020 δεν είναι μόνο ημερομηνία της άδικης καταδίκης της Χρυσής Αυγής, είναι η μοιραία ημερομηνία γιά τους δυνάστες της. Οι δυνάστες εν τη παντοδυναμία τους, εφαρμόζουν νόμους και συμπεριφορές που τους βολεύουν, γιά να εξοντώσουν των αντιπάλους τους. Ξεχνούν όμως, ότι όταν θα χάσουν την εξουσία, αυτοί οι νόμοι και οι συμπεριφορές τους, μπορούν να εφαρμοστούν εναντίον τους και να σκάσουν στα……κεφάλια τους !

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ  ΦΟΙΒΟΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ Κ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ !!( Θα έρθει η μέρα που ο Φοίβος θα έρθει και θα μείνει γιά πάντα)


Νικόλαος Η.Σκαντζός

Exit mobile version