Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναπληρωτής υπουργός Υγείας: οι εμβολιασμένοι να αρκούνται στο rapid test, οι ανεμβολίαστοι να κάνουν και μοριακό, για τιμωρία!

Ως γνωστόν, προσφάτως η χούντα του… ανέμελου Μητσοτάκη αποφάσισε και διέταξε οι ανεμβολίαστοι που νοσούν για πρώτη φορά να επιβεβαιώνουν τη θετικότητα με μοριακό τεστ, καθώς το rapid test θεωρήθηκε «μειωμένης αξιοπιστίας»! Απ’ την άλλη, το μοριακό τεστ είναι πανάκριβο…

Τώρα, λοιπόν, έρχεται η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και συστήνει στους εμβολιασμένους να αρκούνται στο «μειωμένης αξιοπιστίας» rapid test και να μην κάνουν μοριακό τεστ για να επιβεβαιώσουν την θετικότητα: «Δεν χρειάζεται μοριακό τεστ μετά από ένα θετικό rapid test. Επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά κρούσματα και μεγάλη ταλαιπωρία και κόσμος είναι καλύτερα με το rapid test να μείνουμε στο σπίτι έχουμε και να μην πάμε για pcr. Είναι πολύς ο κόσμος, πολύ μεγάλη η αναμονή, πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία. Είναι σημαντικό να είμαστε καλύτερα στο σπίτι».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, με σκοπό να ταλαιπωρούνται και να καταξοδεύονται οι μη εμβολιασμένοι, για να αναγκαστούν στο τέλος να κάνουν το εμβόλιο!

Exit mobile version