Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΕΣ !!! 30 Δεκεμβρίου 2021


Ενας χρόνος τελειώνη ένας άλλος θα αρχίση… Τίποτε συγκλονιστικόν δεν θα συμβή τη στιγμή της μετάβασης! Θα είναι ακόμα μια στιγμή της ζωής μας!  Ποιάς ζωής όμως; Εκείνης της στερημένης και δυστυχισμένης και οδηγούμενης από τον χωρίς λόγο Φόβο και την Σκλαβιά, που μας υποχρεώνουν οι Σιωνιστές και οι Δούλοι τους να ζούμε, ή ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ;;;

Είναι καιρός να αναλογισθούμε, τί ώθησε τους προγόνους μας να αναφωνήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Μήπως οι τότε συνθήκες,  σε πολλά έμοιαζαν με αυτά που ζούμε  και ,κυρίως, αυτά τα τρίσ- χειρότερα, που φαίνεται να έρχονται; Συσπειρωμένοι ας αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε κίνδυνο, την οποιαδήποτε πρόκληση! Ο σκοπός μας είναι νά πάψη η ΕΛΛΑΔΑ να ακολουθή την τραγική πορεία προς την εξαφάνιση που θέλουν οι θανάσιμοι εχθροί της να της επιβάλλουν! 
Ίσως καποια μοίρα να ορίζη ότι εμείς θα είμαστε το  καταλυτικό ανάχωμα!!!
Απαλλαγμένοι από τα γελοία τρωκτικά, αποστάτες και προδότες που, ευτυχώς, ξεφορτωθήκαμε, μπορούμε να είμαστε το εφαλτήριο απο το οποίο ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΠΕΤΑΓΜΑ, “ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ Ο ΧΡΥΣΑΗΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ!!!”
Αρχίζοντας τον Νέο Χρόνο πρέπει να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε έρχεται με την ευχή και την ανυποχώρητη απαίτηση για  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΜΑΣ !!!Άλλωστε ο Μεγάλος Ποιητής Διονύσιος ΣΟΛΩΜΟΣ μας δείχνη το δρόμο….
 “…ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΘΑΝΑΤΗ, ΕΣΥ ΘΕΙΑ
ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΛΗΣ ΗΜΠΟΡΕΙΣ
ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
ΜΕΣ’ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣ !!!…”


ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!


Κώστας Παπαδημητρίου 

Exit mobile version