Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φαρσοκωμωδία η «επικοινωνιακή αντεπίθεση» της χούντας Μητσοτάκη για το σώου των Πακιστανών στο Σύνταγμα!

 

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση – τσίρκο των αλητοαπατεώνων της ΝΔ, μετά την επίδειξη δύναμης χιλιάδων Πακιστανών τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου, λοιπόν, αποφάσισε επικοινωνιακή… αντεπίθεση, έστω και με τριήμερη καθυστέρηση! 

Έτσι, κάποιοι από την κυβέρνηση που έχουν τις κατάλληλες… διασυνδέσεις, υπαγόρευσαν σε κάποιον «Πακιστανικό Σύλλογο Ελλάδας» να εκδώσει μια καταγέλαστη ανακοίνωση – επιστολή προς το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, στην οποία δίνει «εξηγήσεις» για τη μάζωξη (πως ήταν αυθόρμητη κι όχι οργανωμένη…) και ζητά… επιείκεια και ακύρωση των προστίμων που –δήθεν!- επιβλήθηκαν στους μη μασκοφόρους Πακιστανούς!

Μάλιστα, ξεφτιλισμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της χούντας Μητσοτάκη, «διαρρέουν» την «πληροφορία» ότι –δήθεν!- επιβλήθηκαν… 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τα οποία και… δεν πρόκειται να ακυρωθούν.

Η αλήθεια είναι ότι η όλη μάζωξη έγινε ανεμπόδιστα και αστυνομικός δεν υπήρχε ούτε σε απόσταση χιλιομέτρου από την πλατεία Συντάγματος, εφόσον οι «άνωθεν εντολές» ήταν τέτοιες! Αψευδής μάρτυς της παντελούς απουσίας της αστυνομίας, είναι τα σχετικά βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί. Και βέβαια, ούτε ένα πρόστιμο δε βεβαιώθηκε!

Αλλά, η κυβέρνηση των θλιβερών αλητο-απατεώνων, θεωρεί πως οι Έλληνες είναι «κάφροι» και θα πιστέψουν ότι τους «σερβίρουν» τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια!

Exit mobile version