Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ” κατά Χρυσής Αυγής από “ΤΟ ΒΗΜΑ” της ΝΔ 

Η γραμμή Μαξίμου είναι σκληρή στο θέμα αυτό και απόλυτη: “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή. Και επιπλέον καλλιέργεια της ΨΕΥΔΟΥΣ πληροφορίας ότι η Χρυσή Αυγή επειδή καταδικάστηκε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές. Αυτό δεν ισχύει! 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΜΜΑ με πλήρη συνταγματικά δικαιώματα. Και ακόμη για να ισχυροποιήσει το ψέμα ότι η Χρυσή Αυγή “δεν υπάρχει” προβολή κάθε σχήματος ακόμη και του πλέον ανύπαρκτου. 

Μέσα στα πλαίσια αυτής της ΓΡΑΜΜΗΣ “ΜΝΗΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΥ” το άρθρο του Άρη Ραβανού (ΤΟ ΒΗΜΑ, σελ. 21) με τον τίτλο “Υπάρχει σφυγμός στα δεξιά της Δεξιάς;”, στο οποίο ανέφερε τον κάθε πικραμένο Δελλαπατρίδη, που δεν έχει μετρηθεί ΠΟΤΕ σε εκλογές και όσοι έχουν μετρηθεί είχαν το μηδέν μπροστά και ούτε λέξη για την Χρυσή Αυγή. Και όμως ο Άρης Ραβανός διαψεύδει την ίδια την εφημερίδα του! Εκτός από τα όσα κατά καιρούς έχουν γράψει σε άρθρα τους συνάδελφοί του η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” πριν έναν μόλις μήνα, τον Νοέμβριο του 2021, δημοσίευσε δημοσκόπηση στην οποία η Χρυσή Αυγή ΥΠΑΡΧΕΙ με 1,2% και ιδιαίτερη σημασία έχουν τα ποιοτικά της στοιχεία, όπως το 3,1% στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών. Αυτά όμως δεν τα είδε ΠΟΤΕ ο Άρης Ραβανός και “ΤΟ ΒΗΜΑ”.

Exit mobile version