Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!!!!!!


Ναι !!! Μετά από μία ζωή στην πρώτη γραμμή της Ιατρικής, Αγανάκτησα, Σιχάθηκα, τους ελληνόφωνους και τους πολιτικάντηδες, δεσποτάδες, καθηγητές, ειδικούς, δημοσιογράφους και όλο τον εσμό απερίγραπτων “όντων “που η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ανέχονται να κατευθύνουν τη ζωή τους! Τους λένε κατάμουτρα για αφροασιάτες που θα τους λύσουν το …δημογραφικό πρόβλημα(!) και φυσικα ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ!!! Εφ ‘ όσον οι ίδιοι σα “γιαλαντζή μαγκάκια” έχουν τόσο αποβλακωθή από τήν Άριστη αλλά και καταστροφική προπαγάνδα με την οποία τούς κατακλύζουν ασταμάτητα … ώστε αποδέχονται ότι  ούτε να γα@@θούν γιά να κάνουν παιδιά δε μπορούν….  και ότι, ούτε έχουν το ελάχιστο θάρρος και οργάνωση να απαιτήσουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υποστήριξη του θεσμού της οικογένειας!!! Περιμένουν από τους λαθρομετανάστες(!) οι οποίοι κατάλαβαν με τί έχουν να κάνουν και οργανώνουν επίδειξη δυνάμεων!!!
Τι Δεν καταλαβαίνουν από την σαφή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των “κυβερνητών” που αυτοί εξέλεξαν, ότι η επόμενη γενιά ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; Το δέχονται απαθώς, σαν κάτι φυσιολογικό! ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!


Σήμερα , ακόμα ένας από τους πλέον λαλίστατους , αναιδέστατους και θαμώνες των καναλιών “ειδικούς”, ανεκάλυψε ότι το σύστημα υγείας έχη διαλυθη!!! ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ” ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ!!! Αντί να εισηγούνται την “φυλάκισιν” όλου του λαού δείχνοντας τον μισελληνισμό τους, μήπως θα έπρεπε,  ΕΥΘΑΡΣΩΣ(τι λέω τώρα;;;) να ειπούν τίς μαγικές λέξεις,  “ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ…ΑΠΕΤΥΧΑ!!” Δεν ξέρουν τι να κάνουν! ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! Μιλάνε για επίταξη κλινών Μ.Ε.Θ. και επιστράτευση γιατρών του ιδιωτικού τομέα!  (Για να τον διαλύσουν και αυτόν!). Μα σύμφωνα με τις δικές τους ιδέες αυτά είναι μέθοδοι των …”ναζιστών”! Και…ο “Ιός” κολλάη τους ανεμβολίαστους όπως μας έχουν σκοτίση τα …….. να ακούμε! Εξαιρούνται οι λαθρομετανάστες! Τότε πώς  έχουν κολλήση ένα σωρό γιατροί; Γιατί δεν έχουν μαζευτή μερικοί “μεγαλοδικηγόροι” να τους ξετινάξουν συλλογικά; Ο καθένας ας απαντήση μόνος του!


ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ “ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ”! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!  Μετά παραίνεσιν της συναγωνίστριας   Ευγενίας ΧΡΗΣΤΟΥ  συνέταξα αυτό το κείμενο σε διάστημα  δύο μηνών. Μαζί  κάναμε όσες διορθώσεις έπρεπε και  κατορθώθηκε να δημοσιευθή  ταχύτατα χάρις στην ΙΚΑΝΩΤΑΤΗ  γραμματέα, συναγωνίστρια  ΒΑΣΙΛΙΚΗ Σ.!Το αναφέραμε και σε εκτενή συνέντευξη στην διεθνώς γνωστή δημοσιογράφο,  Κυρία Kerin Hope σχετικά με την δράση της  Συμβουλευτικής Υπηρεσίας της Χρυσής Αυγής που δημοσιεύθηκε στην πρώτη σελίδα της πασίγνωστης εφημερίδας FINANCIAL TIMES, την 12 Μαίου 2014… Οι ασχετοι και ανίδεοι καί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΤΕΣ, επί τόσα χρόνια ούτε που ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν σωστά το ήδη από μακρού διαλυμένο σύστημα Υγείας… Μόνο γιά εξυπηρέτηση των μνημονίων ακούγαμε! Τώρα οι …ειδικοί τους κατάλαβαν (πώς τα κατάφεραν;) ότι όλα καταρρέουν!!! ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Κατά τα άλλα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους φταίη …Ακόμα και μετά τις ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ φυλακίσεις την τρέμουν!


Μήπως, ψάχνοντας για εγκληματική οργάνωση πολλοί θα έπρεπε απλά να κυτταχτούν σε κάποιον καθρέφτη;;;
Η κατασκευασμένη επιδημία χρησιμοποιείται σαν εργαλείο για την υποδούλωση των εθνών και την εξαφάνισή τους κυρίως στην Ευρώπη με πρώτη την Ελλάδα! Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη …
Εμείς,  συσπειρωμένοι και ισχυροί! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

7/1/22
Κώστας Παπαδημητρίου 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version