Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη αύξηση της θνησιμότητας που δεν οφείλεται στον κορωνοϊό. Που οφείλεται άραγε;

Ένα φαινόμενο που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό, είναι αυτό της υπερβάλλουσας θνησιμότητας, που δεν οφείλεται στον κορωνοϊό. Πολλά κράτη του κόσμου έχουν σημειώσει περισσότερους θανάτους από το μέσο όρο των τελευταίων ετών, όπως επισημαίνουν ο ‘Economist’ και η πλατφόρμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ourworldindata.org.

Σύμφωνα με ερευνητές του Πολυτεχνείου Κρήτης: «Η εμφάνιση ενός τέτοιου φαινομένου είναι αναμενόμενη, αφού διερχόμαστε περίοδο πανδημίας, όμως αυτό που ανησυχεί τους ειδικούς είναι η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που σημειώνεται σε θανάτους που δεν οφείλονται στον κορωνοϊό».

Εις ότι αφορά την Ελλάδα, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα εκτός κορωνοϊού τον προηγούμενο χρόνο έφτασε τους 4.042 θανάτους (+4,02%). Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από τον Ιούλιο του 2021 και έπειτα, σημειώνοντας 8.776 περισσότερους θανάτους από τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας (2015-2020), αριθμός που αντιστοιχεί σε ποσοστό +23,77%!!!

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα παρατηρείται αμέσως μετά την απαρχή μαζικών εμβολιασμών του πληθυσμού! Τυχαίο;

Exit mobile version