Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα σκαριά «ακροδεξιό» κόμμα με αρχηγό τον… Μητσοτάκη

Μεγάλο πρόβλημα στα «δεξιά» της έχει η Νουδούλα, το οποίο δε μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά ο… πολυπράγμων Βελόπουλος. Κάτι οι κηραλοιφές, κάτι οι… επιστολές του Ιησού, κάτι τα φάρμακα για την καράφλα, κάτι τα ήξεις-αφήξεις για τα εμβόλια, δεν τραβάει η «μηχανή» και χρειάζεται μια νέα, για να μην ξεφύγει το πράγμα, όπως έγινε το 2012 με την Χρυσή Αυγή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της «Εστίας», τα ρετάλια της ψοφοδεξιάς με τα κομματίδια-παγίδες, ετοιμάζονται να συμπράξουν για τις επόμενες εκλογές! Μιλάμε για Τζήμερο, Κρανιδιώτη, Μπογδάνο, Εμφιετζόγλου και λοιπούς, γνωστούς και μη εξαιρετέους…

Το σχέδιο είναι να εμφανιστούν στις εκλογές με κάποιον ενιαίο συνασπισμό αποκομμάτων, και μέχρι τότε να εκπροσωπούνται κοινοβουλευτικά από τον Μπογδάνο. Μάλιστα, αρχηγός δε θα υπάρχει, αλλά θα εκλεγεί… μετά από τις εκλογές, από κάποιο συνέδριο. Πάντως, σκιώδης αρχηγός θα υπάρχει και θα είναι ο… Κούλης Μητσοτάκης!

Διότι, θα πρόκειται για ένα κατασκεύασμα του συστήματος Μητσοτάκη, με διπλό σκοπό: πρώτον, να μπει ανάχωμα στους πραγματικούς εθνικιστές και δεύτερον, να αποτελέσει δεκανίκι συγκυβέρνησης στην περίπτωση που η Νουδούλα θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς αυτοδυναμία!  

Βέβαια, ωραία είναι τα σχέδια επί χάρτου, αλλά όλα αυτά τα πολιτικά σούργελα δεν πρέπει να λογαριάζουνε χωρίς τον «ξενοδόχο». Τον ελληνικό λαό, επί του προκειμένου…

Exit mobile version