Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Οι “Γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο και τα συγχαρητήρια Ροζάκη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

http://www.nmichaloliakos.gr

Για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου, που έρχονται, με την κυβέρνηση ΝΔ μιλούσα και στην Βουλή και στην προεκλογική περίοδο του 2019, αλλά οι “πατριώτες” και οι “εθνικιστές” το μόνο που ήθελαν ήταν να πέσει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής για να με κτυπήσουν, για να πουν ότι για όλα έφταιγα εγώ. Ας είναι… Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς με αυτούς.

Έτσι για να φύγει η αριστερά, που δεν έφυγε, για να καταργηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, που δεν καταργήθηκε, πολλοί μας γύρισαν την πλάτη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δικαιώθηκα στα όσα έλεγα και ως γνωστόν οι Τούρκοι διεκδικούν και δεν υποχωρούν ούτε χιλιοστό στην αποστρατιωτικοποίηση των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία στα νησιά, τα οποία δεν κατονομάζονται στις συνθήκες, μεταξύ των οποίων και την… Γαύδο! Θέλουν επίσης τουρκική ΑΟΖ ακόμη και έξω από τα 6 μίλια των χωρικών μας υδάτων, ενώ για τα 12 μίλια έχουν αποφασίσει ότι είναι casus belli!

Όλα αυτά δεν αποτελούν τίποτε άλλο από πλήρη υιοθέτηση της πολιτικής Σημίτη με τα Ίμια το 1996 και των “Γκρίζων ζωνών” της “ειρήνης” του υπουργού του Σημίτη και προσωπικού του φίλου Ροζάκη. Ο οποίος Ροζάκης με άρθρο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (2/1/2022) αποδίδει τα εύσημα στην κυβέρνηση της ΝΔ για την εξωτερική της πολιτική, την οποίαν χαρακτηρίζει θετική με “διεθνείς συμφωνίες υψηλής πολιτικής” και της δίδει συγχαρητήρια για τις “συμφωνίες αποτροπής” με “χώρες μεγάλης σημασίας”. Επί της ουσίας καμία “συμφωνία αποτροπής” δεν υπάρχει ούτε με ΗΠΑ, ούτε με Γαλλία, αλλά την βλέπει ο υπουργός του Σημίτη. Και μόνο τα συγχαρητήρια του Χ. Ροζάκη είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς τον εθνικό κατήφορο της κυβερνήσεως ΝΔ.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022

πηγή

Exit mobile version