Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα τιμωρητικά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων πολιτών και οι δημοσιογράφοι-αυλικοί του Κούλη Μητσοτάκη

Αυτό που συμβαίνει στο Γραικυλιστάν με τα αργυρώνητα βοθροκάναλα της διαπλοκής δεν έχει όμοιό του σε καμιά χώρα του κόσμου. Μεγαλοδημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά των αναμβολίαστων συμπολιτών μας, αποκαλώντας τους  «ψεκασμένους», «ανεγκέφαλους», «συνωμοσιολόγους», «αυτόχειρες», «θρησκόληπτους» και σωρεία άλλων απαξιωτικών χαρακτηρισμών.   

Με κακεντρέχεια και αντιδεοντολογική συμπεριφορά, οι δημοσιογράφοι των συστημικών καναλιών  Άρης Ποροσάλτε, Νίκος Ευαγγελάτος («Εισαγγελάτος»), Δημήτρης Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, Δημήτρης Καμπουράκης, Κατερίνα Παναγοπούλου και αρκετοί άλλοι, βάλλουν καθημερινά κατά των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας, παριστάνοντας πολλές φορές τους «ειδικούς» που νοιάζονται (υποτίθεται) για την υγεία τους και απαιτώντας από την κυβέρνηση του Κούλη και των αχρείων να τους επιβληθούν σκληρές τιμωρίες και πρόστιμα. Στο πλευρό όλων αυτών έχουν ταχθεί αρκετοί ρασοφόροι, οι οποίοι προτρέπουν τους πιστούς να τρέξουν να εμβολιαστούν, δοξολογώντας παράλληλα εκτός από το Θεό και την Επιστήμη.

Με απύθμενο θράσος, ο Κούλης-Μωυσής ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την επιβολή προστίμου 100 ευρώ σε όσους πολίτες άνω των 60 δεν εμβολιαστούν. Το παράλογο και αντισυνταγματικό αυτό μέτρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που δεν έχει εφαρμοστεί (τουλάχιστον προς το παρόν) σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου, επικρότησαν με πανηγυρισμούς, τόσο τα ξεπουλημένα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, όσο και οι «ειδικοί» τηλεγιατροί, προσκεκλημένοι σε καθημερινή βάση στα κανάλια. 

Ο Άρης Πορτοσάλτε, πριν λίγες μέρες, μέσω του καναλιού ΣΚΑΪ, ζήτησε από την κυβέρνηση να μην ακυρώσει το πρόστιμο των 100 ευρώ προς τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών, αλλά και να επεκτείνει το όριο του χαρατσιού στους άνω των 40. 

«Δεν θέλω να φανταστώ ότι η κυβέρνηση θα μασίσει το θέμα του προστίμου. Δεν μου αρέσει, δεν γίνονται έτσι οι δουλειές. Αδικεί κατάφορα όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους…», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πορτοσάλτε, δίνοντας για πολλοστή φορά ρεσιτάλ εμβολιαστικής μανίας. 

Π.Γ. 

Exit mobile version